سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

دوشنبه 27 مرداد 1404
  • کد خبر: 43525
  • بازدید: 895
  • 1402/08/04 - 04:49:20

در راستای ازدواج آسان صورت گرفت؛

اهدای جهیزیه به 13 نوعروس در نمین

در جریان سفر استاندار اردبیل به نمین، ۱۳ سری جهیزیه در قالب طرح جهیزیه آسان به نوعروسان کمیته امداد در این شهرستان اهدا شد.

به گزارش سبلان ما، در جریان دور سوم سفر شهرستانی سیدحامد‌ عاملی، استاندار اردبیل به نمین، ۱۳ سری جهیزیه در قالب طرح جهیزیه آسان به نوعروسان کمیته امداد در شهرستان نمین اهدا شد.

فرمانده سپاه نمین هم درباره اهدا جهیزیه به نوعروسان تحت پوشش کمیته امداد این شهرستان گفت: این کار در راستای ترویج ازدواج آسان، بحث جوانی جمعیت و عمل به فرامین مقام معظم رهبری در این عرصه انجام می شود. 

وی اضافه کرد: سهمیه استان اردبیل تامین و تقدیم ۲۵۰ سری جهیزیه از سوی سپاه و کمیته امداد امام خمینی (ره) استان و شهرستان‌ها به صورت مشارکتی در این امر خداپسندانه است که  در این راستا در نمین ۱۳ سری جهیزیه به زوج‌های جوان کم‌برخوردار اهدا شد.

صالح زارعی بیان داشت: این برنامه ارزشمند به صورت سراسری در کل کشور در حال اجرا است و در قالب آن ۱۲ هزار سری جهیزیه به صورت رایگان در اختیار زوج‌ها قرار می‌گیرد.

 انتهای خبر/ش 

اشتراک‌گذاری

  • اهدای جهیزیه به 13 نوعروس در نمین

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
ده منهای ده