سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

شنبه 1 شهریور 1404
  • کد خبر: 43566
  • بازدید: 817
  • 1402/08/07 - 08:02:14

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان اردبیل خبر داد:

معرفی ۲۸۵ متخلف محیط‌زیست به مراجع قضایی اردبیل

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان اردبیل گفت: طی شش‌ماهه نخست سال جاری، ۲۸۵ متخلف در حوزه محیط‌زیست به مراجع قضایی معرفی شدند.

به گزارش سبلان ما به نقل از روابط‌عمومی اداره کل حفاظت محیط‌زیست استان اردبیل، مدیرکل حفاظت محیط‌زیست استان اردبیل گفت: طی شش‌ماهه اول سال جاری، ۲۸۵ متخلف در حوزه محیط‌زیست به مراجع قضایی معرفی شدند.

 وی افزود: در طی این مدت با انجام گشت‌های مستمر و اقدامات پیشگیرانه در مناطق حفاظت شده و آزاد استان از ۱۹ مورد صید و شکار غیرمجاز ممانعت به‌عمل‌آمده است و ۱۹۰ مورد اخطاریه در راستای حفاظت از محیط‌زیست صادر شده است.
 
 حسن قاسم‌پور بیان داشت: طی این مدت، ۲۱ قبضه سلاح غیرمجاز قاچاق و ۲۳ قبضه اسلحه مجاز از متخلفان کشف و ضبط شده است.
 
 مدیرکل حفاظت محیط‌زیست استان اردبیل از دوستداران محیط‌زیست خواست هرگونه موارد زیست‌محیطی را به سامانه ارتباطات مردمی ۱۵۴۰ گزارش دهند.
 

انتهای خبر/ ش
 

اشتراک‌گذاری

  • معرفی ۲۸۵ متخلف محیط‌زیست به مراجع قضایی اردبیل

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
نه به‌اضافه هفت