سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

دوشنبه 15 اردیبهشت 1404
  • کد خبر: 4391
  • بازدید: 912
  • 1391/09/14 - 10:13:19

این نوشیدنی را در صبح با چای مصرف کنید !

مصرف شیر پرچرب در صبحانه تأثیر آنتی اکسیدانی چای را می‌کاهد

به گزارش سبلانه، عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: استفاده از شیر پرچرب می‌تواند میزانی از آنتی‌اکسیدان‌های موجود در چای را از بین ببرد.

66613c7e42981bc8c3eb991507200e3d این نوشیدنی را در صبح با چای مصرف کنید !

محمدجواد حسین‌زاده  افزود: استفاده از شیر پرچرب می‌تواند میزانی از آنتی‌اکسیدان‌های موجود در چای را از بین ببرد.

وی گفت: موادی که به عنوان مواد چرب مصرف می‌شود برای حفاظت عروق جنبه منفی تلقی می‌شود.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران اضافه کرد: چربی بیش از حد برای بدن مضر است، چون در دیواره عروق رسوب می‌کند و باعث تنگی و گرفتگی آنها و در نتیجه سکته قلبی و مغزی می‌شود.

حسین‌زاده گفت: چربی زیاد در رژیم غذایی ممکن است اثر آنتی اکسیدانی ویتامین C را از بین ببرد.

منبع: باشگاه خبرنگاران
انتهای پیام/

 

اشتراک‌گذاری

  •  این نوشیدنی را در صبح با چای مصرف کنید !

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
سه منهای هفت