- کد خبر: 44505
- بازدید: 924
- 1402/10/12 - 18:45:19
امام جمعه شهرستان اصلاندوز :
کارآمدی طوفان الاقصی، نتیجه مکتب سلیمانی است
امام جمعه شهرستان اصلاندوز به نقش حاج قاسم در مقاومت منطقه به ویژه جنگ غزه اشاره کرد و گفت: کارآمدی طوفان الاقصی، نتیجه مکتب سلیمانی است.
حجت الاسلام و المسلمین محمد جعفرزاده در گفتگو با خبرنگار اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «سبلان ما» ، به چهارمین سالگرد شهادت سردار دلها حاج قاسم سلیمانی اشاره کرد و گفت: با مرور حوادث و اتفاقات مهمی که در منطقه در خال وقوع است ارزش کار سردار جبهه مقاومت بیش از گذشته مشهود می شود.
وی نبرد قهرمانانه مردم غزه، برابر رژیم صهیونیستی را متذکر شد و گفت: امرور به برکت خون حاج قاسم است که حماس با عملیات طوفان الاقصی استکبار را به چالش کشانده و هزینه های سنگینی به آمریکا و رژیم صهیونیستی وارد کرده است.
امام جمعه اصلاندوز به تحرکات مسلمانان در جنگ غزه اشاره کرد و گفت: امروز حزب الله لبنان در کنار انصارالله یمن به کمک گروه های فلسطینی شتافته تا با مقابله به مثل اقدامات امریکا و ایادی اش در منطقه به خونخواهی سردار جبهه مقاومت بپردازد.
حجت الاسلام و المسلمین جعفرزاده تصریح کرد: پیروزیهای امروز نیروهای مقاومت برابر جبهه استکبار در جنگ غزه مرهون مجاهدتهای شهید سلیمانی است.
وی با بیان اینکه نبرد غزه امروز به مرحله جدیدی وارد شده است گفت: امروز نیروهای مقاومت به مبادله اتش اکتفا نکره و با تهدیدهای سایبری و حمله با کشتی های تجاری حامی رژیم صهیونیستی به تحریم و مقابله به مثل حامیان رژیم صهیونیستی پرداخته که این نشات گرفته از فرهنگ مکتب سلیمانی است.
امام جمعه اصلاندوز به ازتباط ملت مظلوم فلسطین با مردم انقلابی ایران اسلامی اشاره کرد و گفت: این رابط به قدری مستحکم است که ملت ایران بلافاصله بعد از پیروزی انقلاب اسلامی با فرمان حضرت امام خمینی(ره) آخرین جمعه ماه مبارک رمضان به عنوان روز جهانی قدس نامگذاری شد، روز ابراز خشم مسلمانان جهان از اشغال سرزمین های مقدس فلسیطین و این بیانگر عمق پیوند ملت ایران با فلسطین است.
وی با بیان اینکه ایران اسلامی همواره با جان و دل از مقاومت فلسطین حمایت کرده است، گفت: در اوج دوران دفاع مقدس نیز فرماندهان ما همچون حاج احمد متوسلیان با حضور در سرزمین های اشغالی عملا به امداد رزمندگان فلسطینی پرداخته و در این راه نیز به شهادت رسیدند.
حجت الاسلام و المسلمین جعفرزاده گفت: اقدام آمریکا در حصوص حضور آشکار در مرزهای سرزمین هایی اشغالی و حمایت فیزی، مادی و معنوی از از رژیم صهیونیستی در جنگ غزه امروز حجت را برهمگان جهت دفاع همه جانبه از ملت مظلوم فلسطین تمام کرده و امروز دولت ها و ملت های مسلمان باید با اتحاد و همدلی به مقابله با تجاوزات رژیم صهیونیستی بپردازند.
انتهای خبر/ ج
دیدگاهها