سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

سه‌شنبه 16 اردیبهشت 1404
  • کد خبر: 4531
  • بازدید: 1,096
  • 1391/09/19 - 09:32:45

شورای عشایر در شهرهای استان اردبیل ایجاد شد

مسوول ساماندهی عشایر استان اردبیل گفت: برای بررسی و حل مشکلات عشایر در تمام شهرهای استان شورای عشایر تشکیل شده است.

به گزارش سبلانه، میرتقی حسینی روز یکشنبه در جلسه شورای عشایر گرمی مغان افزود: تشکیل شورای عشایر موجب توجه دستگاه های اداری به حل مسائل و مشکلات عشایر می شود.

او بیان کرد : با توجه بیشتر دستگاه های اداری به امور عشایر سطح برخورداری جامعه عشایر استان از شاخص های توسعه در حال ارتقا است .

وی عشایر را از مهم ترین تولیدکنندگان محصولات لبنی دانست و گفت: با اقدامات لازم نسبت به تامین نهاده های دامی و بازار فروش تولیدات عشایر برنامه ریزی می شود.

 فرماندار گرمی هم در این جلسه از تشکیل شورای عشایر این شهرستان خبرداد و گفت: آیین نامه این شورا در راستای ساماندهی امور عشایر در 18 ماده به ادارات عضو ابلاغ شده است.

محمود علایی زنگیر افزود: حمایت از عشایر ، اختصاص اعتبارات لازم در شورای برنامه ریزی ، کنترل جمعیت ، تامین اسکان ، حفاظت محیط زیست ، اشتغال ، ارتقای شاخص های برخورداری ، خدمات درمانی ، اختصاص یارانه و کاهش نرخ تسهیلات بانکی عشایر در دستور کار شورای عشایر گرمی قرار گرفته است.

وی اظهار کرد: عملکرد این شورا به طور مداوم به دبیرخانه شورای عالی عشایر استان گزارش خواهد شد.

وی با تاکید بر رسیدگی ادارات گرمی به امور عشایر این شهرستان گفت: بخشی از اعتبارات این شهرستان در بخش های راه ، آب ، بهداشت و محیط زیست به جامعه عشایر منطقه اختصاص می یابد.

جمعیت عشایر گرمی شامل هفت هزار و 565 نفر در قالب یک هزار و 443 خانوار در افزون بر یکصد قشلاق ساکن هستند و سالانه دو هزار و 500 تن گوشت قرمز ، یک هزار و 45 تن شیر و 167 تن پنیر تولید می کنند.

منبع: ایرنا

انتهای پیام /

 

اشتراک‌گذاری

  • شورای عشایر در شهرهای استان اردبیل ایجاد شد

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
پنج منهای شش