- کد خبر: 45369
- بازدید: 875
- 1403/01/16 - 06:52:05
رئیس دانشگاه پیامنور شهرستان خلخال:
ظلم رژیم صهیونیستی خشم دنیا را برانگیخت
رئیس دانشگاه پیامنور شهرستان خلخال گفت: اکنون ظلم و جور رژیم صهیونیستی به مردم مظلوم غزه، بار دیگر خشم و ناراحتی مردم اقصینقاط دنیا را به دنبال داشته است.
داود تاروردیزاده در گفتگو با خبرنگار اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «سبلان ما»، به بمباران بیمارستان غزه و هتک حرمت به زنان و دختران فلسطینی و همچنین به آخرین جمعه ماه مبارک رمضان که راهپیمایی روز قدس نامگذاری شده است، اشاره کرد و گفت: شقاوت غاصبان و دژخیمان رژیم صهیونیستی در طول تاریخ، همواره بهعنوان لکه ننگی بر پیشانی آنها بهعنوان یک رژیم کودکش، باقیمانده و از آنها یک چهره منفور در جهان ساخته است.
وی تأکید کرد: اکنون ظلم و جور رژیم صهیونیستی به مردم مظلوم غزه، بار دیگر خشم و ناراحتی مردم اقصینقاط دنیا را به دنبال داشته است.
رئیس دانشگاه پیامنور شهرستان خلخال حفظ حرمت جایگاه زنان در تمامی جوامع اسلامی را از مهمترین مسائل نام برد و گفت: حفظ حرمت نوامیس مسلمین و رزمندگان مقاومت، خطقرمز امت اسلامی است و هر مسلمان و انسان آزادهای سکوت در قبال آن را خیانتی بزرگ و نابخشودنی میداند.
وی از حضور هوشمندانه مردم علیه جنایت اخیر رژیم صهیونیستی نهایت تقدیر را کرد و گفت: ملتهای مسلمان، حقطلبان و آزادیخواهان جهان با فضل الهی در روز جهانی قدس با حضور طوفانی پاسخ لازم را به جنایتهای رژیم منحوس اسرائیلی نشان خواهند داد.
تاروردیزاده در پایان صحبتهای خود از عموم مردم بالاخص از جامعه علمی شهرستان خلخال خواست تا حضور پرشور در راهپیمایی روز قدس داشته باشند.
وی خاطرنشان کرد: تمامی مسلمانان و مردم جهان وظیفه دارند در این روز مهم در انتخابات شرکت کرده و این حرکت مردم ثابت خواهد کرد که مردم مظلوم غزه تنها نبودهاند و مسلمان و آزادیخواهان در تمام نقاط جهان با آنان همراه هستند.
خبر از: سید عباس جوادپور
انتهای خبر/
دیدگاهها