- کد خبر: 45440
- بازدید: 942
- 1403/01/23 - 15:42:22
بارش باران تا ظهر فردا ادامه دارد؛
ثبت بیشترین بارش با 38 میلیمتر در مشگینشهر
طبق اعلام کارشناس هواشناسی اردبیل در بارشهای اخیر استان، بیشترین بارشها از مشگینشهر و اردبیل ثبت شده است.
به گزارش خبرنگار اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «سبلان ما»، بارش باران بهاری که از دیروز در استان اردبیل آغاز شده است، امروز نیز ادامه یافت و طبق پیشبینی هواشناسی این سامانه بارشی تا ظهر فردا در این استان فعال خواهد بود.
سیه سرابی، کارشناس هواشناسی استان اردبیل درباره جزئیات بارشهای اخیر به خبرنگاران گفت: بیشترین بارشهای اخیر از اردبیل و مشگینشهر گزارش شده است.
برایناساس طی هفته گذشته بیشترین بارشها از اردبیل با ۲۰ میلیمتر بوده و طی هفته اخیر نیز بیشترین بارشها از مشگینشهر با ۳۸ میلیمتر گزارش شده است.
البته این بارش رحمت الهی علاوه بر ایجاد نشاط، شادابی و خوشحالی کشاورزان، باعث ایجاد آبگرفتگی در برخی از نقاط استان شده است.
بازار لاله سرعین و آخر خیابان ۶۰ متری مقدس اردبیلی منتهی به پل سردار سلیمانی از جمله نقاطی از استان اردبیل بودند که دچار آبگرفتگی شد.
گفته میشود در سه یا چهار ماه آینده با بهرهبرداری از خط لوله ۱۶۰۰ آب و فاضلاب مشکل دفع فاضلاب در آخر خیابان ۶۰ متری مقدس اردبیلی در شهر اردبیل نیز حل خواهد شد.
طبق پیشبینی هواشناسی با خروج سامانه بارشی از عصر روز جمعه، استان اردبیل هوای مطبوع بهاری خواهد داشت.
انتهای خبر/ ش
دیدگاهها