سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

جمعه 12 دی 1404
  • کد خبر: 45508
  • بازدید: 1,574
  • 1403/01/30 - 05:10:12

مدیرکل بهزیستی استان اردبیل خبر داد:

بهره‌مندی ۲۵۰۰ مددجو از خدمات هنری بهزیستی

مدیرکل بهزیستی استان اردبیل بیان کرد: ۲۵۰۰ نفر از جامعه تحت پوشش بهزیستی استان اردبیل در حال حاضر از خدمات هنری بهزیستی استفاده می‌کنند.

به گزارش خبرنگار اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی  «سبلان ما» به نقل از روابط عمومی بهزیستی استان اردبیل، حامد رضایی در مراسم تجلیل از توان‌خواهان فعال سرآمد در عرصه هنرهای تجسمی اردبیل اظهار کرد: ۲۵۰۰ نفر از جامعه تحت پوشش بهزیستی استان اردبیل در حال حاضر از ظرفیت خدمات هنری بهزیستی استفاده می‌کنند که ۶۸ مربی در مراکز توانبخشی بهزیستی در حال آموزش هنر به جامعه بزرگ معلولان استان هستند.
 

وی افزود: آموزش هر نفر برای توان‌خواهان از دغدغه‌های مهم اداره بهزیستی و اولویت اول این مرکز بود که طی اقدامات انجام شده، در حال حاضر 6  گروه تئاتر در استان اردبیل فعالیت می‌کنند.

مدیرکل بهزیستی استان اردبیل تصریح کرد: در حوزه هنر که 120 ساعت آموزش داده شده بود، 40 ساعت آن هنر درمانی در حوزه نقاشی است که در انتهای سال 1401 رخ داده بود.

انتهای خبر/ پ

اشتراک‌گذاری

  • بهره‌مندی ۲۵۰۰ مددجو از خدمات هنری بهزیستی

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
چهار به‌اضافه یک