سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

سه‌شنبه 16 اردیبهشت 1404
  • کد خبر: 4551
  • بازدید: 1,580
  • 1391/09/19 - 22:24:19

تخصیص 100 درصدی اعتباری اورژانس اجتماعی

استاندار اردبیل گفت: برای تسریع در راه‌اندازی مرکز اورژانس اجتماعی بهزیستی اردبیل اعتبارات استانی این طرح به صورت کامل پرداخت می‌شود.

 

به گزارش سبلانه، اکبر نیکزاد عصر امروز در جریان بازدید از روند اجرای این پروژه اظهار داشت: خیرین مسکن‌ساز در ساخت این مجموعه یاریگر بهزیستی بودند به طوریکه این پروژه از مصوبات سفر دوم رئیس جمهور بوده که با اهتمام و پیگیری مناسب مسئولان بیش از 50 درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

وی با یادآوری اینکه احداث و راه‌اندازی این مرکز می‌تواند در پیشگیری از بسیاری از آسیب‌های اجتماعی مؤثر باشد، تصریح کرد: انتظار می‌رود در این زمینه حرکت‌ها و اقدامات مثبت و سازنده‌ای را شاهد باشیم تا این پروژه که از پروژه‌های مهر ماندگار است قبل از پایان دولت دهم تکمیل شده و به بهره‌برداری برسد.

نیکزاد همچنین در جریان بازدید از مرکز توانبخشی و نگهداری شبانه‌روزی بیماران روانی زن در اردبیل با قدردانی از متولیان راه‌اندازی این مجموعه خاطر نشان کرد: این مرکز که با نام طوبا فعالیت می‌کند توسط بخش خصوصی در سال 88 و زیر نظر اداره کل بهزیستی استان راه‌اندازی شده است.

این مسئول با قدردانی از مشارکت بخش خصوصی در راه‌اندازی این‌گونه مراکز اضافه کرد: مردم نیک‌اندیش استان به شکرانه نعمت بزرگ سلامتی خود باید در تجهیز و اداره این مراکز یاری و مساعدت کنند.

وی همچنین خواستار احداث مجتمع‌های رفاهی، تفریحی برای استفاده این بیماران شد و بیان کرد: باید افرادی که در این مراکز نگهداری می‌شوند از امکانات مناسب تفریحی، رفاهی برخوردار شوند تا برخی ناملایمتی‌ها و نارسایی‌ها آثاری بر رفتار و زندگی آنها نگذارد.

نیکزاد با گرامیداشت روز جهانی معلولان و اهمیت دادن به فعالیت ثمربخش آنها در حوزه‌های مختلف یادآور شد: جامعه معلولان ما دارای توانمندی‌هایی هستند که اگر به خوبی به کار گرفته شوند، می‌توانند مؤثر باشند.

استاندار اردبیل همچنین در بازدید از مسکن مهر معلولان و زنان سرپرست خانوار واقع در شهرک زرناس اردبیل ادامه داد: این مجموعه 60 واحدی برای حمایت از معلولان و زنان سرپرست خانوار با مشارکت خیرین مسکن‌ساز احداث می‌شود که در همراهی خیرین از این حرکت خداپسندانه نسبت به تأمین برق مورد نیاز این پروژه، آسفالت و فضای سبز قول مساعدی می‌دهیم.

 مدیرکل بهزیستی استان اردبیل نیز در جریان این بازدید با یادآوری اینکه مسکن مهر معلولان در 60 واحد و در شش بلوک احداث می‌شود، گفت: این پروژه با زیربنای 5 هزار متر مربع در حال احداث است.

رویا احمدیان در ادامه افزود: افرادی که این واحدها را تحویل می‌گیرند از خدمات رایگان برخوردار شده و تنها اقساط وام مهر خود را پرداخت می‌کنند.

وی همچنین از نگهداری 50 نفر بیمار روانی مزمن در مرکز توانبخشی و نگهداری شبانه‌روزی بیماران مزمن روانی زن طوبا در اردبیل خبر داد و تصریح کرد: این مجموعه با بهره‌گیری از 17 نفر کادر اداری در حال فعالیت است.

احمدیان به وضعیت معلولان و خدمات ارایه شده به آنها از لحاظ معیشتی و ایجاد فرصت‌های اشتغال اشاره کرد و اظهار داشت: ما در تلاش هستیم تا معلولان ما از لحاظ مسکن، اشتغال، تحصیل و دیگر فعالیت‌های اجتماعی با کمترین مشکل بتوانند کارهای خود را به پیش ببرند.

منبع: فارس

انتهای پیام/

اشتراک‌گذاری

  • تخصیص 100 درصدی اعتباری اورژانس اجتماعی

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
ده منهای نه