سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

سه‌شنبه 16 اردیبهشت 1404
  • کد خبر: 4645
  • بازدید: 884
  • 1391/09/23 - 10:13:45

فرار مالیاتی گوگل لو رفت

گوگل 9.8 میلیارد دلار از درآمدهای خود را به جزایر برمودا منتقل کرده تا از پرداخت دو میلیارد دلار مالیات شانه خالی کند.

به گزارش سبلانه،  فارس به نقل از بلومبرگ نوشت: این شرکت با استفاده از روش های مختلف سعی کرده این درآمد را مخفی نگهدارد و آن را که حاصل فعالیت های گوگل در کشورهای مختلف است بی سروصدا به برمودا منتقل کرده و به اصطلاح فرار مالیاتی انجام دهد.
 
این خبر در شرایطی منتشر می شود که چند شرکت بزرگ فناوری آمریکایی در کشورهای مختلف جهان و به خصوص کشورهای اروپایی مانند بریتانیا و ایتالیا به علت فرار از پرداخت مالیات تحت پیگرد هستند.
 
کارشناسان می گویند گوگل از دو تکنیک ایرلندی مضاعف و ساندویچ هلندی برای فرار از پرداخت مالیات استفاده کرده است. در قالب این تکنیک ها برای انتقال سود از شعبه ایرلندی گوگل استفاده شده و پول از این طریق برای یک شرکت هلندی ارسال شده است.
 
در نهایت این شرکت هلندی هم درآمد حاصله را برای شرکت ایرلندی دیگری ارسال کرده که مرکز اصلی آن در برمودا قرار دارد. منطقه برمودا به علت قوانین مالیاتی سهل گیرانه به بهشت بسیاری از شرکت های بزرگ فناوری مبدل شده است.
 
بررسی ها نشان می دهد گوگل از این روش توانسته نصف میزان تعهد واقعی خود مالیات بپردازد. در میان شرکت هایی که  به علت تخلف مالیاتی تحت پیگرد قضایی هستند گوگل رتبه اول را دارد.
 
به غیر از گوگل، آمازون، اچ پی و مایکروسافت هم به همین علت با اتهامات مختلفی مواجه هستند.

 

اشتراک‌گذاری

  • فرار مالیاتی گوگل لو رفت

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
دو به‌اضافه هشت