سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

دوشنبه 27 مرداد 1404
  • کد خبر: 46763
  • بازدید: 634
  • 1403/05/06 - 07:31:58

انتقال مصدومان به بیمارستان فاطمی اردبیل؛

تصادف جاده اردبیل به سراب 10 مصدوم داشت

روابط‌عمومی شبکه بهداشت و درمان مشگین‌شهر خبر داد: 10 مصدوم حادثه دو تصادف رانندگی در جاده اردبیل به سراب، راهی مرکز درمانی شدند.

به گزارش خبرنگار اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «سبلان ما» به نقل از روابط‌عمومی شبکه بهداشت و درمان مشگین‌شهر، جمعه شب طی تماس با اورژانس و به دنبال دو تصادف رانندگی در جاده اردبیل به سراب، بلافاصله آمبولانس‌های ۱۱۵ به محل حادثه اعزام شدند.

در تصادف اول و به دنبال برخورد خودروی دنا با پژو پارس در جاده اردبیل به سراب، شهر نیر به‌طرف اردبیل، ورودی روستای گلستان، پنج نفر مصدوم شدند که پس از انجام اقدامات اولیه درمانی به بیمارستان فاطمی اردبیل منتقل شدند.

پنج نفر مصدوم در تصادف دوم و به دنبال برخورد خودروی تیبا با فیدیلیتی در جاده اردبیل به سراب، گردنه صائین، ورودی روستای ولیعصر، پس از انجام اقدامات اولیه درمانی توسط آمبولانس‌های فوریت‌های پزشکی به بیمارستان فاطمی منتقل شدند.

انتهای خبر/

 

اشتراک‌گذاری

  • تصادف جاده اردبیل به سراب 10 مصدوم داشت

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
بیست به‌اضافه چهار