سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

شنبه 1 شهریور 1404
  • کد خبر: 46841
  • بازدید: 816
  • 1403/05/11 - 18:54:49

تمرینات تیم ملی نوجوانان در اردبیل پیگیری شد

تمرینات آماده‌سازی تیم ملی فوتبال نوجوانان در اردوی اردبیل پیگیری شد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «سبلان ما» به نقل از سایت رسمی فدراسیون فوتبال، اردوی تیم ملی فوتبال نوجوانان به میزبانی اردبیل از هشت مرداد آغاز شده و سرمربی، کادر فنی و بازیکنان این تیم از میزبانی، امکانات و آب هوای این شهر رضایت کامل دارند.

 دومین تمرین تاکتیکی ملی‌پوشان نوجوان در جریان این اردو هم با حضور مسئولان و اهالی رسانه این استان زیر نظر اعضای کادر فنی پیگیری شد.
 
 عباس چمنیان، سرمربی تیم ملی نوجوانان درمورد این اردو تصریح کرد: اقدامات صمد نوتاش رئیس هیأت فوتبال استان اردبیل برای فراهم‌کردن شرایط خوب این اردو قابل قدردانی است. حدود ۴۴ فوتبالیست نوجوان در اردوی اردبیل حضور دارند و پس از آن، ۲۵ نفر برای حضور در مسابقات کافا انتخاب می‌شوند.
 
 
 صمد نوتاش رئیس هیأت فوتبال استان اردبیل گفت: ملی‌پوشان نوجوان در ورزشگاه تختی و زمین چمن صداوسیمای مرکز اردبیل تمرینات خود را پشت سر می‌گذارند و تمرینات بدنسازی این تیم هم در پایگاه قهرمانی شهید جدی اردبیل انجام می‌شود.
 
 وی افزود: قرار است در این اردو تیم ملی نوجوانان چند بازی دوستانه هم برگزار کند.
 
 رئیس هیأت فوتبال استان اردبیل تصریح کرد: با تکمیل زیرساخت‌ها و باتوجه‌به آب‌وهوای مناسب، اردبیل می‌تواند میزبان اردوی تیم‌های ملی در رده‌های مختلف، تیم‌های لیگ برتر و سایر لیگ‌های کشور باشد.
 
 این اردو تیم نوجوانان تا ۱۶ مرداد ادامه دارد.

انتهای خبر/

اشتراک‌گذاری

  • تمرینات تیم ملی نوجوانان در اردبیل پیگیری شد

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
ده منهای نه