سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

دوشنبه 27 مرداد 1404
  • کد خبر: 47003
  • بازدید: 1,717
  • 1403/05/25 - 04:43:09

شهید «اسماعیل میکاییلی»:

روی قبرم جوان ناکام ننویسید

در فرازی از وصیت‌نامه این شهید بزرگ می‌خوانیم: وقتی من شهید شدم روی قبرم نام جوان ناکام ننویسید چرا که من به حد اعلای آرزوی خود که همان جان‌باختن در راه خدا است رسیدم.

به گزارش خبرنگار فرهنگی پایگاه خبری تحلیلی «سبلان ما»، شهید «اسماعیل میکاییلی» دوازدهم شهریور ۱۳۴۵ در روستای آل‌هاشم از توابع شهرستان خلخال به دنیا آمد وی پس از به پایان رساندن دوره اول راهنمایی به جبهه عازم شد و در ۲۳ فروردین ۱۳۶۲ در شرهانی با اصابت ترکش به شهادت رسید. مزار این شهید در گلزار شهدای زادگاهش است.

 در فرازی از وصیت‌نامه این شهید بزرگ می‌خوانیم:

 وقتی من شهید شدم روی قبرم نام جوان ناکام ننویسید چرا که من به حد اعلای آرزوی خود که همان جان‌باختن در راه خدا است رسیدم. همه چیزتان را در راه خدا ایثار کنید و سلام مرا به رهبرم برسانید و بگویید که تا آخرین قطره خونم سنگر اسلام را ترک نخواهم کرد.


انتهای خبر/

اشتراک‌گذاری

  • روی قبرم جوان ناکام ننویسید

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
نه منهای ده