سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

چهارشنبه 17 اردیبهشت 1404
  • کد خبر: 4718
  • بازدید: 1,144
  • 1391/09/25 - 09:46:14

شبکه‌های اجتماعی به تریبون اعتراض به قوانین حمل سلاح در آمریکا تبدیل شد

یک کاربر شبکه اجتماعی توئیتر نوشت: «سیاستمداران، پس از حادثه تیراندازی به مدرسه ابتدایی می‌گویند هنوز زمان صحبت درباره قوانین کنترل سلاح نیست. تیراندازی و کشتارهای دسته جمعی هر هفته اتفاق می‌افتند.»

 

به گزارش سبلانه، اندکی پس از انتشار اخبار تیراندازی به کودکان خردسال در یک مدرسه ابتدایی آمریکا موجی از اعتراض به قوانین حمل سلاح در آمریکا شبکه‌های اجتماعی را فراگرفته است.

کاربران شبکه‌های اجتماعی، صفحه‌هایی که برای انتشار جزئیات اخبار مربوط به این حادثه باز شده را به تریبونی برای اعتراض علیه قوانین حمل سلاح در آمریکا تبدیل کرده‌اند.

بسیاری از کاربران شبکه اجتماعی توئیتر صحبت‌های جی کارنی ـ سخنگوی کاخ سفید ـ پس از حادثه امروز را مورد اعتراض قرار داده‌اند که پس از آنکه از وی درباره تجدید نظر در قوانین حمل سلاح پرسیده شد گفت: «امروز، روز صحبت درباره این موضوع نیست. ما در حال بررسی حادثه هستیم.»

یک کاربر شبکه اجتماعی توئیتر نوشت: «سیاستمداران، پس از این حادثه تیراندازی می‌گویند هنوز زمان صحبت درباره قوانین کنترل سلاح نیست. تیراندازی و کشتارهای دسته جمعی هر هفته اتفاق می‌افتند.»

مایکل مور، فیلمساز آمریکایی و سازنده فیلم بولینگ برای کلمباین در تویتترش نوشت: درست 18 ساعت پیش جمهوریخواه ها در میشیگان لایحه ای را با فشار از تصویب مجلس گذراندند که حمل سلاح به مدرسه یا مهد کودک را "قانونی" می کند.

در حادثه تیراندازی به یک مدرسه ابتدایی در شهر «نیوتاون» آمریکا در ایالت «کانتیکت» دست‌کم 30 نفر کشته شدند که 18 تا 20 نفر از آنها کودک هستند.

این در حالی است که گزارش‌ها حاکی از آن هستند که هنوز سرنوشت یکی از کلاس‌های این مدرسه مشخص نیست؛ به علاوه، حال برخی از مجروحان این حادثه وخیم گزارش شده و انتظار می‌رود شمار قربانیان باز هم افزایش یابد.

این اتفاق در مدرسه «سندی هوک» در شهر «نیوتاون» ایالت «کانتیکت» آمریکا رخ داده و پلیس آمریکا ساعت وقوع آن را 9:40 صبح به وقت محلی اعلام کرده است.

ناظران، حادثه مذکور را از جمله وحشتناک‌ترین رخدادهای تاریخ آمریکا می‌دانند؛ در حادثه مشابهی که در سال 1999 در مدرسه راهنمایی «کلمباین» در ایالت کلورادو رخ داد یکی از دانش‌اموزان 12 دانش‌آموز دیگر را به قتل رساند.

در ماده دوم قانون اساسی آمریکا آمده است که «یک ملیشیای بسیار منظم برای حفظ امنیت یک ایالت آزاد ضروری است. این حق مردم برای نگهداری و حمل اسلحه نباید نقض شود.»

زمانیکه قانون اساسی آمریکا نوشته می‌شد، این کشور پس از انقلاب خونین توانسته بود از زیر سلطه‌ی امپراتوری انگلیس در آید. ولی خطر این نیروی تجاوزگر کاملاً از بین نرفته بود. بسیاری از کارشناسان قانون اساسی بر این عقیده‌اند که منظور نویسندگان قانون اساسی بیشتر حفظ امنیت آمریکا از خطر نیروی خارجی بوده است و باین دلیل کلمه «ملیشیا» بکار برده شده است که برای مثال اگر امپراتوری بریتانیا بخواهد دوباره آمریکا را اشغال کند، دولت و ایالات بتوانند مردم عادی از کشاورز تا کاسب و بازگان را جمع آوری کرده به آنها اسلحه برای دفاع از وطن بدهند.

با این حال، به عقیده منتقدان، لابیست‌های اسلحه بزرگترین و مهمترین نیرو برای مقاومت در برابر تغییر این قانون هستند. «مایکل مور» می‌گوید: زمان آن رسیده است که مردم آمریکا بپا خواسته و در مقابل زور و قدرت لابیست‌های اسلحه و سیاستمداران منصوب شده از جانب آنان بایستند و خواهان تدوین قوانینی شوند که دسترسی به اسلحه‌های بسیار کشنده را محدود کند.»

منبع: فارس

انتهای پیام/

اشتراک‌گذاری

  • شبکه‌های اجتماعی به تریبون اعتراض به قوانین حمل سلاح در آمریکا تبدیل شد

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
بیست‌وشش به‌اضافه هفت