سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

چهارشنبه 24 اردیبهشت 1404
  • کد خبر: 5476
  • بازدید: 884
  • 1393/02/27 - 08:28:44

فرماندار گرمي:

مشکل کمبود نان مختص گرمی نیست

فرماندار گرمی گفت: مشکل موقتی کمبود نان و صف‌های مردم در مقابل نانوایی‌ها مختص گرمی نیست و در سراسر استان مشاهده می‌شود.

به گزارش سبلانه به نقل از سيفار، محمود علایی در مصاحبه مطبوعاتی خود اظهار كرد: اعمال نظارت دقیق، احتمال عرضه آرد خارج از شبکه آرد را به صفر رسانده و برای تعادل عرضه و تقاضا در مصرف نان تلاش می‌شود.

وی با اعلام اینکه سهم سرانه آرد در گرمی از 7 به 5/8 کیلو افزایش یافته است، افزود: مشکل موقتی کمبود نان و صف‌های مردم در مقابل نانوایی‌ها مختص گرمی نیست و در سراسر استان مشاهده می‌شود و سهم آرد گرمی از نقاط دیگر استان کم نیست.

فرماندار گرمي سهم آرد ماهانه گرمی را 18هزار و 960 كيسه عنوان كرد و  بيان نمود: سهم آرد نانوایی‌ها مشخص شده و با موارد فروش آزاد آرد به شدت برخورد می‌شود.

وي در ادامه  با تاکید بر مدیریت مصرف نان، گفت: استفاده از نان برای تغذیه احشام، غیر قانونی است.

 

محمود علايي اظهار كرد: به‌لحاظ پايين بودن درآمد شهرداري و ضرورت خريد اراضي محل اجراي چهار راه، تملك محل پروژه به شركت مجري آن واگذار شد.

وي افزود: تلاش شهرداري و شوراي اسلامي شهر گرمي در پيگيري اين پروژه و حصول توافق با مالكان اراضي قابل تقدير است.

فرماندار گرمي پيشرفت كار را سخت و طاقت‌فرسا توصيف كرد و اظهار نمود: با ايجاد چهار راه در مركز شهر گرمي از بار ترافيكي معابر اصلي و فرعي اين شهر به نحو چشم گيري كاسته خواهد شد.

وي همچنين از تصميم شهرداري گرمي براي خريد دستگاه سيار توليد مصالح خبر داد.

وي بيان كرد: به‌رغم رفع مانع برداشت شن از محوطه پشت بيمارستان ولايت گرمي، به علت پايين بودن كيفيت شن از برداشت آن از محل ياد شده صرف نظر شد.

علايي از تحويل قير رايگان به كارخانه آسفالت شهرداري گرمي در آينده نزديك خبر داد و گفت: با تامين قير و توليد آسفالت، لكه‌گيري و آسفالت خيابان‌هاي اين شهر گرمي آغاز مي‌شود.

وي شهرداري را نهادي غيردولتي و خودگردان دانست و افزود: اين نهاد به‌لحاظ پايين بودن درآمد و شرايط تحريم، با مشكلات عديده روبروست.

 

 

اشتراک‌گذاری

  • مشکل کمبود نان مختص گرمی نیست

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
یک منهای دو