- گروه: سیاسی، نمایندگان استان اردبیل
- کد خبر: 68248
- بازدید: 467
- 1403/08/02 - 17:28:18
نایبرئیس مجلس شورای اسلامی:
نتیجه وفاق باید در سفره مردم دیده شود
نایبرئیس مجلس شورای اسلامی گفت: اگر نتیجه وفاق، در سفره مردم، در رفاه و آسایش مردم و در حل مشکلات مردم دیده نشود، ما به نتیجه مطلوب نرسیدهایم.
نماینده مردم اردبیل، نیر، نمین و سرعین در مجلس شورای اسلامی افزود: آنچه مردم عزیزِ غزه در بیش از یک سال گذشته متحمل شدهاند، یک جنایت تمامعیار علیه بشریت بوده است که در سایه سکوت مجامع بینالمللی، کمکهای تسلیحاتی و مالی غرب، بهویژه حمایت سیاسی و چراغسبز آمریکا انجام شده است. اما آنچه در ورای این جنایتها، مشخص و مبرز شده این است که رژیم غاصب صهیونیستی پس از طوفان الاقصی در ضعیفترین شرایط تاریخی قرار دارد و هیمنه پوشالی این سگ هار آمریکا فروریخته است. پس از گوشمالیهای اخیر جمهوری اسلامی ایران، ادعاهای امنیتی و دفاعی آنها با چالش مواجه شد و این پیام به آنها مخابره شد که وجببهوجب سرزمینهای اشغالی در تیررس توان موشکی و پهپادی محور مقاومت قرار دارد.
این نماینده مجلس تصریح کرد: محور مقاومت، با شهادت فرماندهانش، قطعاً آسیبدیده است؛ ولی همانگونه که رهبر معظم انقلاب فرمودند؛ ما از این فقدان، مصیبتزده و عزاداریم، اما پریشان و ناامید نیستیم؛ چراکه بنای رفیع مقاومت به نحوی مستحکم و قوی چیده شده است که برای هر فرمانده، نهتنها یکجانشین، بلکه دهها نیروی آماده و زبده حضور دارند. حزبالله لبنان و گروههای فداکار مقاومت صرفاً یک نیروی نظامی نیستند؛ بلکه یک مکتب تربیتی، متشکل از انگیزههای الهی و انقلابیاند. ما به برادران عزیز خود در غزه و لبنان و همه عناصر دلسوز منطقه اطمینان میدهیم که جمهوری اسلامی ایران قویتر از گذشته پشتیبان محور مقاومت است و به وعده صریح قرآنی، پیروز نهایی این تقابل، جبهه مقاومت خواهد بود؛ این باور جمعی ماست که اسرائیل غده سرطانی در منطقه است و این غده نابود خواهد شد.
نیکزاد در ادامه نطق خود عنوان کرد: تغییر دولتها و مجلسها مبتنی بر مردمسالاری دینی و وزیدن هوایی تازه در فضای سیاسی و مدیریتیِ کشور است. مجلس شورای اسلامی نیز پس از استقرار دولت چهاردهم، باروحیه انقلابی در مسیر تعامل سازنده با دولت جدید قرار دارد. کل بدنه حاکمیت؛ از قوای مجریه و مقننه و قضائیه در عین استقلالی که حسب قانون اساسی دارند، یک پیکره واحدند و دشمنان انقلاب اسلامی، آرزوی هرگونه انشقاق و چندگانگی در بین مسئولان نظام را به گور خواهند برد. مجلس، موفقیت دولت را موفقیت خودش میداند و برای تحقق این موفقیت از هیچ کوشش و همکاری فروگذار نخواهد کرد و این همکاری را در رأی اعتماد به وزرای پیشنهادی نشان داد. اما ذکر این نکته نیز ضروری است که وفاق، یک مقدمه برای برداشتن گامهای بزرگ و اتخاذ تصمیمهای کلان برای بهبود شرایط اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی کشور است.
وی افزود: تا زمانی که وفاق و همدلی بین مسئولان کشور نباشد، حل مشکلات، سخت و بعضاً ناممکن است؛ ولی وفاق، مقدمه است. اکنون که چنین وفاقی بین قوای مختلف برای حل مشکلات وجود دارد، نیازمند تصمیمهای بزرگ و تحولی هستیم. اگر نتیجه این وفاق، در سفره مردم، در رفاه و آسایش مردم و در حل مشکلات مردم دیده نشود، ما به نتیجه مطلوب نرسیدهایم. اگر روابط همه مسئولان و گروههای سیاسی در حسنهترین شرایط قرار داشته باشد؛ اما تصمیمهای کلان برای رفع ناترازی انرژی، افزایش ارزش پول ملی، افزایش سرمایهگذاری خارجی، تسهیل شرایط کسبوکار، توسعه صنعتی، استقرار آمایش سرزمینی، ساخت مسکن، رفع دیوانسالاری اداری، حرکت به سمت عدالت در توزیع امکانات دولتی، مبارزه با فقر و فساد و تبعیض گرفته نشود، ما به نتیجه مطلوب نرسیدهایم.
نایبرئیس مجلس عنوان کرد: اکنون لایحه بودجه ۱۴۰۴ اولین و بهترین فرصت در اختیار دولت و مجلس است تا مبتنی بر برنامه هفتم پنجساله توسعه و پیشرفت کشور، تصمیمهای منطقی و تحولگرایانه برای کشور بگیریم. با بودجهای که ۸۵ درصد آن هزینه جاری باشد و بودجه عمرانی هر روز لاغرتر و نحیفتر شود، بهطوریکه در سال جاری، بودجه عمرانی نسبت به ۱۴۰۲ هیچ رشدی نداشته است.
نماینده مردم اردبیل، نیر، نمین و سرعین در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد:اگر قولهای مجلس و دولت در همسانسازی حقوق بازنشستگان که توسط مجلس به قانون تبدیل شده است، موردتوجه قرار نگیرد، اگر منابع نامتمرکز کشور برای انجام طرحهای توسعهای و ثروتآفرین برای کشور با رعایت عدالت تجمیع و سرمایهگذاری نشود، اگر طرح ساماندهی استخدام کارکنان دولت در هزار پستوی تصمیمهای حاکمیتی معطل بماند، اگر خودروسازی کشور با تولید و واردات خودروهای باکیفیت و کممصرف متحول نشود و اگر در یک جمله، پیشرفت و عدالت تبدیل به اولویت نخست کشور نشده، تصمیمهای کلان مدیریتی گرفته نشود، اتفاق ویژهای نخواهد افتاد.
نیکزاد در پایان خطاب به نمایندگان مجلس با بیان اینکه «در این زمینه بنده و شما همکاران محترم در مجلس نیز وظایفی بر عهده داریم»، ادامه داد: امروز کشور دچار خلأ قانونی در موضوعات مهم و حیاتی نیست. این عرض بنده منافاتی با انجاموظیفه قانونگذاری در امور ضروری ندارد؛ ولی نکته اینجاست که باید بیش از قانونگذاری به فکر نظارت بر اجرای قوانین باشیم و قوانین مصوب را که به نفع مردم است، تا حصول نتیجهٔ نهایی پیگیری کنیم تا مردم، نتیجه قوانین مصوب مجلس، بهویژه احکام برنامه هفتم توسعه و پیشرفت را در سفرههای خود ببینند.
انتهای خبر/ م
دیدگاهها