سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

یک‌شنبه 18 آذر 1403
  • گروه: اقتصادی
  • کد خبر: 68440
  • بازدید: 837
  • 1403/08/15 - 15:30:02

معمار خلخالی:

هدف هوشمندسازی منازل صرفه‌جویی در انرژی است

هدف هوشمندسازی منازل صرفه‌جویی در انرژی است

معمار خلخالی گفت: کاهش نرخ قبوض، کاهش هزینه‌های شـرکـت تـوزیـع، کاهش هزینه‌های مـربـوط بـه برق‌دزدی، بهبود کیفیت زندگی، کاهش انتشار گازهـای گلخانه‌ای، بهره‌وری بالا و تولید برق تجدیدپذیر خانگی از جمله مزایای خانه‌های هوشمند است.

میلاد علیپور در گفتگو با خبرنگار اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «سبلان ما»، به‌روز جهانی خانه هوشمند پرداخت و گفت: زندگی در دنیای مدرن امروز نیاز به تجهیزات هوشمندی دارد که واپایش خانه را ساده‌تر و راحت‌تر می‌کند؛ با تجهیزات هوشمند، شما می‌توانید همه چیز را از روشنایی تا قفل‌های در و حتی دستگاه گرمایش و سرمایش، تنها با یک کلیک روی گوشی هوشمند خودکنترل کنید.

 وی ادامه داد: در سال ۱۹۷۰، تعریف ساختمان‌های هوشمند به این صورت ارائه شد: «آمیزه‌ای از نوآوری‌های فنی و غیرفنی به همراه نظام مدیریتی پیچیده که سرمایه صرف آن شده است» که این موضوع خود نشان از پیچیدگی و همچنین سهولت برای زندگی راحت انسان‌ها بوده است.

 وی خانه هوشمند را به‌عنوان مهم‌ترین بعد هوشمندسازی شبکه توزیع و همچنین عاملی مهم در واپایش مصرف انرژی تلقی کرد و افزود: باید توجه داشت که یکی از تفاوت‌های عمده شبکه هوشمنـد و شبکه‌های سنتی، امکان مشارکت آگاهانه مصرف‌کنندگان در مدیریت مصرف انرژی است که این امر تنهـا از طـریـق ایـجـاد خانه‌های هوشمند، امکان‌پذیر خواهد شد.

 وی افزود: از دیگر اهداف مهم هوشمندسازی شبکه برق، کاهش انتشـار گـازهـای گلخانه‌ای و مقابله با گرمایش زمین است. امکـان تـزریـق بـرق تجدیدپذیر خانگی به شبکه و همچنین ایجاد خانه‌های بی‌نیاز از برق شبکه و شارژ خودروهای الکتریکی از طریق ایستگاه‌های شارژ خانگی، در راستای این هدف، تنها به‌وسیله خانه‌های هوشمند ممکن خواهد بود.

 وی به دیگر مزایای تشریح خانه‌های هـوشـمـنـد پرداخت و اضافه کرد: کاهش نرخ قبوض، کاهش هزینه‌های شـرکـت تـوزیـع، کاهش هزینه‌های مـربـوط بـه برق‌دزدی، کاهش هزینه‌های مربوط به خطای قرائت، بهبود کیفیت زندگی، کاهش انتشار گازهـای گلخانه‌ای، بهره‌وری بالا و تولید برق تجدیدپذیر خانگی از جمله مزایای اجرای این طرح در منازل است.

 معمار اهل خلخال فناوری‌های به‌کاررفته در خانه هوشمند را بـه چهار دسته تقسیم کرد و گفت: زیرساخت‌های اندازه‌گیری پیشرفته، نمایشگرها، تجهیزات خودکارسازی خانگی و دستگاه مدیریت انرژی خانگی از جمله فناوری‌های به‌کاررفته در ساختمان‌های هوشمند امروزی است.

 علیپور از به‌کارگیری خانه‌های هوشمند از اوایل دهه نود در شهرستان خلخال خبر داد و افزود: متأسفانه به دلیل تحریم و گران‌بودن اغلب لوازم و تجهیزات و کم‌لطفی مسئولان نظام‌مهندسی و ادارات مربوطه در کشور از فنّاوری روز دنیا عقب‌افتاده است.

 وی تصریح کرد: کشور ایران و مخصوصاً شهرستان خلخال به دلیل چهارفصل بودن لزوماً در صرفه‌جویی انرژی و جلوگیری از خطرات ناشی آتش‌سوزی و نشت گاز و غیره لزوماً از هوشمندسازی خانه باید برخوردار باشد.



انتهای خبر/ ش

اشتراک‌گذاری

  • هدف هوشمندسازی منازل صرفه‌جویی در انرژی است

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
هیجده منهای ده