- گروه: اقتصادی
- کد خبر: 68714
- بازدید: 1,237
- 1403/09/06 - 18:17:41
مدیر هماهنگی ترویج کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل:
هشتمین کاروان ترویج بهرهوری در اردبیل آغاز شد

مدیر هماهنگی ترویج کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل از آغاز هشتمین کاروان ترویج بهرهوری ویژه اصلاح الگوی کشت ملی (سنجش، پایش و مدیریت خاک) همزمان با سراسر کشور در استان خبر داد.
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «سبلان ما»، جاوید صحرایی عصر امروز در حاشیه آغاز اجرای ترویج بهرهوری ویژه اصلاح الگوی کشت ملی (سنجش، پایش و مدیریت خاک) در اردبیل گفت: این طرح همزمان با سراسر کشور در استان اردبیل هم آغاز شد که مشارکت کشاورزان در اجرای این طرح بسیار ضروری است.وی افزود: امکان دسترسی به مولفههای اصلی تحقق امنیت غذائی، افزایش تولید درواحد سطح، حفاظت از خاک درگرو اصلاح الگوی کشت است.
مدیر هماهنگی ترویج کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل با اشاره به اهمیت خاک و تلاش برای مدیریتپذیری با هدف حفاظت از این منبع و بستر تولید تصریح کرد: تنها راه متقاعدسازی کشاورزان و همت برای تسهیل جریان اجتماعی برای نهادینه کردن فرهنگ الگوی کشت ملی محصولات زراعی افزایش ضریب نفوذ دانش با شتاب فعالیت و حضور موثر ترویج است.
وی با اشاره به بحران آب در منطقه اظهار داشت: یکی از راهکارهای مدیریت مصرف آب در بخش کشاورزی اجرای الگوی کشت است که کشت محصولات کمآب با بهرهوری بالا و افزایش درآمد کشاورزان از رویکردهای اجرای این طرح است.
انتهای خبر/ س
دیدگاهها