سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

شنبه 1 شهریور 1404
  • کد خبر: 6893
  • بازدید: 2,017
  • 1393/04/08 - 13:04:39

امام جمعه كوثر:

برخورد چكشی با بدحجابان صلاح نیست

امام جمعه كوثر،گفت: برخوردهای چكشی با افراد بدحجاب در جامعه به صلاح نبوده بلكه باید با ارشاد و راهنمایی زمینه تقویت حجاب و مبارزه با جنگ نرم رادرجامعه ایجاد کرد.

به گزارش سبلانه، حجت الاسلام و المسلمين بيگي در گفتگو با كيويميز در خصوص ترويج فرهنگ اسلامي، مبارزه با بدحجابي و مواد مخدر و ضرورت وحدت و یكدلی جهت تحقق آرمان های انقلاب و پیشرفت در جامعه را امری اجتناب ناپذیر توصیف كرد و اظهارداشت: اگر این مهم مدنظر قرارگیرد بسیاری ازمسایل قابل رفع هستند و از این رو باید همه ما دراین شهرستان هم پای مردم دراین مسیرگام برداریم.

وي گفت: برای مقابله جدی با معضل مواد مخدر باید نشاط اجتماعی را در جامعه تقویت كرده و راهكارهای آموزشی را در جامعه نهادینه كرد.

خطيب جمعه كوثر افزود: برای پیشگیری و مقابله با معضل مواد مخدر، تدوین برنامه جامع مبارزه با مواد مخدر باید تهیه و مورد توجه قرار گیرد و در این راستا باید همه مسئولین همت ویژه داشته باشند.

بيگي با اشاره به اینكه مبارزه جدی با معضل مواد مخدر نیازمند عزم و اراده همگانی است، افزود: مواد مخدر یك تهدید جهانی به شمار می رود و دشمنان نظام اسلامی ترویج مواد مخدر را در بین اقشار مختلف به ویژه جوانان مورد توجه قرار داده اند.

رئيس شوراي فرهنگ عمومي شهرستان كوثر اظهار داشت: اگر در بحث پیشگیری در حوزه اعتیاد خوب عمل نشود، تلاشها و اقدامات مقابله‌ای با مشكل مواجه خواهدشد.

وي آموزش خانواده ها را بستری مهم برای جلوگیری از اشاعه اعتیاد در بین افراد جامعه دانست و بر ضرورت اجرای برنامه های فرهنگی ، آموزشی، استفاده از رسانه ها برای اطلاع رسانی تبعات این معضل و همفكری همه دستگاهها برای مبارزه اصولی با این بلای خانمان سوز تاكید كرد.

امام جمعه كوثر به لزوم توجه به امر حجاب و عفاف اشاره كرد و افزود: برای گسترش فرهنگ حجاب و عفاف در جامعه باید با اجرای برنامه های متنوع فرهنگی وارد شد و افراد محجبه در جامعه به مناسبت های مختلف مورد تشویق قرار گیرند.

او یادآور شد: برخوردهای چكشی با افراد بدحجاب در جامعه به صلاح نبوده بلكه باید با ارشاد و راهنمایی زمینه تقویت حجاب و مبارزه با جنگ نرم رادرجامعه ایجاد نمود.

حجت الاسلام بيگي برگزاری گفتمان های دینی و همایش ها و نشست های مختلف پیرامون حجاب و عفاف را در كوثر ضروری دانست و گفت: برگزاری این برنامه ها بايددر دستور كار تبلیغات اسلامی قرارگيرد.
 

انتهاي خبر/

اشتراک‌گذاری

  • برخورد چكشی با بدحجابان صلاح نیست

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
چهارده منهای ده