سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

دوشنبه 17 دی 1403
  • گروه: فرهنگی
  • کد خبر: 69265
  • بازدید: 586
  • 1403/10/15 - 09:30:00

رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان نیر:

امام‌هادی(ع) تدبیر و درایت مثال زدنی داشتند

امام‌هادی(ع) تدبیر و درایت مثال زدنی داشتند

رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان نیر گفت: آماده‌سازی فکری جامعه برای زمان غیبت امام‌زمان (عج) و معرفی جانشینان خود در زمان خلافت خلفای عباسی به‌طوری که جان آنان حفظ شود از تدابیر مهم امام هادی (ع) بود.

 به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «سبلان ما»، حجت‌الاسلام داود آذری‌فرد صبح امروز در مصلی شهرستان نیر و در جمع اهالی مؤمن و ولایت‌مدار این شهرستان به مناسبت سالگرد شهادت امام علی‌النقی (ع) ضمن تسلیت به مناسبت فرارسیدن این روز با اشاره به تدابیر مهم و اساسی این امام در معرفی امام حسن عسکری (ع) به‌عنوان وصی و جانشین و امام یازدهم شیعیان گفت: روایات مربوط به آخرین منجی بشریت از زمان پیامبر بر سرزبان راویان حدیث بود، به‌گونه‌ای که برخی در شک و تردید و نسبت به بیان موضوع حضرت مهدی (عج) از حساسیت خاصی برخوردار بود.

 وی افزود: در آن زمان هر روز یکی را به‌عنوان آخرین منجی بشریت معرفی می‌کردند که امام هادی (ع) در این شرایط باید امامان پس از خود را به شیعیانش می‌شناساند، ولی بی‌گمان، این معرفی باید با برنامه‌ای و تدابیر ویژه صورت می‌گرفت تا جان دو امام پس از حضرت هادی (ع) در امان باشد. رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان نیر گفت: امام دهم شیعیان برای مطرح‌کردن امامت فرزندش، روشی خاص در پیش گرفت او از یک سو باید جان حجت پس از خودش را از گزند خلفای عباسی حفظ و از سوی دیگر، او را به مردم معرفی می‌کرد؛ به همین دلایل، امام هادی (ع) در چگونگی و زمان مطرح‌کردن امامت امام حسن عسکری (ع) و کیفیت شاهدگرفتن بزرگان برای این مسئله، مهارت بسیاری نشان داد.

 وی افزود: دومین تدبیر آماده‌سازی فکری جامعه برای زمان غیبت با اینکه مسئله حجت بن الحسن (عج) در روزگار امام هادی (ع)، حساسیت و محدودیت فراوانی ایجاد می‌کرد، امام در موقعیت‌های مناسب می‌کوشد که امام غایب را به یاد مردم بیاورد و او را به آنها بشناساند.

 آذری‌فرد گفت: ابوجعفر محمد بن احمد علوی از ابوهاشم جعفری روایت کرده است: «از حضرت ابوالحسن امام هادی (ع) شنیدم که فرمود: جانشین من، پسرم، حسن است. اما با جانشینِ، جانشین من چگونه خواهی بود؟ گفتم: فدایتان شوم برای چه این را گفتید؟ آن حضرت فرمود: او را در میان خودتان نمی‌بینید و شایسته نیست نامش را بیاورید. پرسیدم: پس او را چه بنامیم؟ جواب داد: بگویید «حجت از آل محمد».

 وی اظهار داشت: در نتیجه طبق تدابیر امام هادی (ع) ما به‌عنوان شیعه و مسلمان مهم‌ترین وظیفه ما آماده‌سازی فکری و عملی برای زمینه‌سازی ظهور حضرت صاحب‌الزمان عجل‌الله تعالی فرجه الشریف است.

 رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان نیر با اشاره به تدابیر این امام شیعیان گفت: لیاقت، درایت، دوراندیشی و بینش توحیدی و برخورد اصولی و حکیمانه امام در زمان حکومت عباسیان که خفگان در جامعه مستولی بود باعث شد که دقیق‌ترین و عالی‌ترین معارف توحیدی و اعتقادی برای جهان اسلام از آن زمان به یادگار بماند که زندگی و شیوه فکری امام علی النقی (ع) باید سرلوحه امروز زندگی جوامع ما و کشورهای اسلامی قرار گیرد.

انتهای خبر/ ح

اشتراک‌گذاری

  • امام‌هادی(ع) تدبیر و درایت مثال زدنی داشتند

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
هشت منهای دو