- گروه: سیاسی
- کد خبر: 69417
- بازدید: 15
- 1403/10/26 - 16:48:47
نماینده مردم استان اردبیل در مجلس خبرگان رهبری مطرح کرد:
عدالت امام علی (ع) الهامبخش نسلهای جدید
نماینده مردم استان اردبیل در مجلس خبرگان رهبری گفت: در زمانهای که جوامع با چالشهای متعددی از جمله بیعدالتی، فساد و نابرابری مواجه هستند، درسهای حضرت علی (ع) میتواند الهامبخش تربیت نسلهای جدید باشد.
آیتالله یدالله صفری در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «سبلان ما»، در شأن امام علی (ع) گفت: در سیزدهم رجب سال ۳۰ عامالفیل، حادثهای بینظیر در تاریخ بشریت رخ داد؛ در این روز، حضرت علی (ع) در درون خانه خدا متولد شدند. پدر و مادر ایشان هر دو هاشمینسب بودند و القاب مشهور آن حضرت «اسدالله، مرتضی، امیرالمؤمنین و اخو رسولالله» بوده و کنیههای ایشان نیز «ابوالحسن و ابوتراب» است.
وی
بهدنیاآمدن امیرمؤمنان علی (ع) در درون خانه خدا را فضیلتی بینظیر عنوان
کرد و گفت: این تولد نشان از قداست، شان و منزلت این امام والامقام دارد.
نماینده مردم استان اردبیل در مجلس خبرگان رهبری گفت: امیرالمؤمنین علی (ع) در طول زندگی خود با ناکثین، قاسطین و مارقین مبارزه کرد تا به عالم و آدم اعلام کند که بدون عدالت، همسر و صحابه پیامبر اسلام همباشی و یا قاری و مفسر قرآن، هیچ ارزشی ندارد.
وی با بیان اینکه امام علی (ع) از شدت عدالت به شهادت رسید، بیان داشت: همانطور که رهبر معظم انقلاب نیز فرمودند امیرالمؤمنین در سه اردوگاه با سه خط جداگانه که ناکثین و قاسطین و مارقین باشند، جنگید که هرکدام از این وقایع نشاندهندهٔ همان روح توکل به خدا و ایثار و دورشدن از منیت و خودخواهی در امیرالمؤمنین است و بالاخره هم در همین راه امیرالمؤمنین به شهادت رسیدند.
امام علی(ع) از شدت عدالت به شهادت رسید
عضو خبرگان رهبری خاطرنشان کرد: امام علی (ع) را عدلش به خاک و خون غلتاند؛ چراکه اگر او میخواست عدالت را نادیده بگیرد یا ملاحظهکاری کند، میتوانست موفقترین خلفا و قدرتمندترین فرد باشد. اما امیرالمؤمنین، شاخص حق و باطل است. هرکه علی بن ابیطالب را معیار قرار دهد و در پی او باشد، در مسیر حق قرار دارد و هرکس او را نپذیرد، باطل است. این بدان دلیل است که امیرالمؤمنین وظیفهاش را بدون دخالت منافع شخصی انجام داد. به همین خاطر، علی علیهالسلام معیار حقیقی است.
وی با بیان اینکه حضرت علی (ع) جان پیامبر، جانشین پیامبر، اسوه علم، زهد، شجاعت و عین عدالت بود، افزود: کینه و دشمنی عدهای کوردل و بیبصیرتی امت باعث شد تا حضرت امیرالمؤمنین علی (ع) انسانی که عالم به وجودش افتخار میکند را به مظلومیت بشناسیم، البته مظلومیت بر خلاف تصور عوام به معنای ضعف یا ذلت نیست؛ بلکه مظلومیت به این معناست که شخص از جایگاهی که شایستگی آن را دارد محروم شود و آن گونه که باید اجازه شناختهشدن جایگاه والای وی به افراد جامعه داده نشود و جامعه قدر و منزلت او را نشناسند.
صفری ادامه داد: بصیرت، به معنای دانایی صرف نیست؛ بلکه دانایی همراه با باور وایمان بوده و از این روست که موجب هدایت و حرکت میشود، وی گفت: تاریخ و مخصوصاً زندگی بزرگان و اهلبیت درس و عبرتآموز است و نباید از کنار گذشتهها و تاریخی که اتفاق افتاده بیتفاوت رد بشویم و باید با بهرهگیری از آنها مقتضیات زمان خود را درک کنیم و بصیرت و آگاهی مهمترین مؤلفه درک شرایط فعلی است؛ چراکه دشمنان و استکبار با استفاده از سیاهنمایی و حساب روی بیبصیرت مردم کار خود را پیش میبرند.
وی ادامه داد: در زمانهای که
جوامع با چالشهای متعددی از جمله بیعدالتی، فساد و نابرابری مواجهاند،
درسهای حضرت علی (ع) میتواند الهامبخش نسلهای جدید باشد.
انتهای خبر/ ش
دیدگاهها