سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

چهارشنبه 13 فروردین 1404

نماینده مردم خلخال و کوثر در مجلس:

سرمایه‌گذاران گردشگری حمایت ویژه می‌شوند

سرمایه‌گذاران گردشگری حمایت ویژه می‌شوند

نماینده مردم خلخال و کوثر در مجلس گفت: به‌صورت جدی از سرمایه‌گذاران قوی در حوزه گردشگری حمایت می‌کنیم و با توجه به توانمندی و اهلیت و صلاحیت سرمایه‌گذاران قول می‌دهم در راستای پیشرفت این حوزه گام‌های اساسی برداریم.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «سبلان ما»، وحید کنعانی پیش از ظهر امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به اجرای فاضلاب روستای اندبیل با تأمین اعتبار یک میلیارد و ۷۰۰ میلیون‌تومانی اظهار داشت: تا دو هفته دیگر ادامه روند احداث فاضلاب در این روستا ازسرگرفته می‌شود.

وی افزود: با توجه به اخذ دستور اعتبار ۷ میلیاردتومانی از وزیر ورزش و جوانان سالن ورزشی اندبیل تا هفته دولت تکمیل و افتتاح می‌شود.

سرمایه‌گذاران بخش خصوصی حمایت می‌شوند

نماینده مردم خلخال و کوثر در مجلس گفت: منطقه گردشگری «بیلَدیر» ظرفیت بالایی دارد که باید نسبت به جذب سرمایه‌گذار با اهلیت توسط مسئولین و مردم اقدام شود.

وی ادامه داد: به‌صورت جدی از سرمایه‌گذاران قوی در حوزه گردشگری حمایت می‌کنیم و با توجه به توانمندی، اهلیت و صلاحیت سرمایه‌گذاران قول می‌دهم در راستای پیشرفت این حوزه در کل شهرستان‌های خلخال و کوثر گام برداریم.

کنعانی تصریح کرد: با تزریق اعتبار ۹۵ میلیاردی به پروژه با قدمت ۴۰ساله کلور درام که پیشرفت فیزیکی ۴۰ درصد دارد پیمانکار تا چند روز آتی شروع به کار می‌کند.

وی اضافه کرد: استارت پروژه تونل الماس با مبلغ ۵۰ میلیارد تومان تا چند روز آتی انجام می‌شود.

نماینده مردم کوثر و خلخال در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: با اعتبار اولیه ۱۵ میلیارد تومان پروژه جاده ماجولان ماسوله با مسافت ۱۲ کیلومتر خاکی طی ۶ ماه اول سال آینده به مرحله زیرسازی و آسفالت خواهد رسید و پروژه ۱۲ کیلومتری هشجین با تخصیص مبلغ ۲۰ میلیارد تومان از محل برنامه‌وبودجه استان اردبیل و ۱۰ میلیارد تومان از محل راهداری کشور تا قبل از سال جدید استارت خواهد خورد.
 

انتهای خبر/ ح

اشتراک‌گذاری

  • سرمایه‌گذاران گردشگری حمایت ویژه می‌شوند

برچسب‌ها

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
بیست منهای پنج