- گروه: اجتماعی
- کد خبر: 69701
- بازدید: 407
- 1403/11/16 - 18:40:33
با پیگیریهای پلیس؛
کودک ۵ساله اردبیلی به آغوش خانواده بازگشت

فرمانده انتظامی شهرستان اردبیل گفت: پلیس با پیگیریهای هدفمند در کمتر از چهار ساعت جستجو کودک گمشده را در اطراف روستای «دیولق» شناسایی و صحیح و سالم تحویل خانوادهاش داد.
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «سبلان ما» به نقل از خبرگزاری پلیس، سرهنگ سعید یوسفی فعال روز سهشنبه اظهار داشت: در پی اعلام خبر مفقودی کودکی پنجساله در روستای «قلعه جوق» بخش مرکزی شهرستان اردبیل تلاش برای پیدا کردن وی در دستور کار پلیس قرار گرفت.
وی افزود: با بررسیهای اولیه پلیس مشخص شد که کودک پنج ساله گمشده حوالی ساعت ۹ صبح از منزل خارج شده و دیگر باز نگشته است.
فرمانده انتظامی شهرستان اردبیل بیان کرد: پلیس با پیگیریهای هدفمند در کمتر از چهار جستجو کودک گمشده را در اطراف روستای «دیولق» شناسایی و صحیح و سالم تحویل خانوادهاش داد.
سرهنگ یوسفی فعال با اشاره به احساس مسئولیت، دلسوزی و اقدام خداپسندانه پلیس در بازگردان کودک گمشده به آغوش خانواده، اضافه کرد: خانواده این کودک خردسال از عملکرد خداپسندانه پلیس قدردانی کردند.
وی به خانوادهها بهویژه والدین توصیه کرد: بیش از پیش مراقب افراد خانواده بهویژه بچه ها بوده و هرگز از آنها غفلت نکنند.
فرمانده انتظامی شهرستان اردبیل گفت: همچنین والدین به فرزندان خود آموزش دهند که هنگام وقوع حادثه از پلیس و یا از سایر عوامل امدادی کمک بخواهند.
انتهای خبر/ س
دیدگاهها