سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

پنج‌شنبه 23 اسفند 1403
  • گروه: اجتماعی
  • کد خبر: 69866
  • بازدید: 148
  • 1403/11/26 - 21:05:39

طبق پیش‎بینی هواشناسی؛

افت دمای اردبیل فردا محسوس خواهد بود

افت دمای اردبیل فردا محسوس خواهد بود

طبق پیش‎بینی هواشناسی اردبیل طی امشب تا قبل از ظهر فردا هوای سردی در مناطق مرکزی و جنوبی استان حاکم می‎شود، طوری که صبح فردا افت دما محسوس خواهد بود.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «سبلان ما» به نقل از هواشناسی اردبیل، با فعالیت این سامانه بارشی از عصر امروز در مناطقی از استان بارش باران و برف آغاز شده و به صورت متناوب با شدت و ضعف تا اواخر وقت امشب تداوم می یابد.

بارش در مناطق شمالی استان اردبیل به صورت باران و در مناطق مرکزی و جنوبی هم به شکل باران و برف پیش بینی می‌شود.

همچنین طی امشب تا قبل از ظهر فردا هوای سردی در مناطق مرکزی و جنوبی استان حاکم می‎شود، طوری که صبح فردا افت دما محسوس خواهد بود.

از فردا تا اواسط هفته با پایداری نسبی شرایط جوی، آسمان استان اردبیل غالباً صاف گاهی همراه با وزش باد بوده و از روز یکشنبه (۲۸ بهمن) نیز در طول روزها دمای هوا به طور نسبی افزایش می یابد.


انتهای خبر/ ش

اشتراک‌گذاری

  • افت دمای اردبیل فردا محسوس خواهد بود

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
هفده منهای نه