سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

چهارشنبه 22 اسفند 1403
  • گروه: ورزشی
  • کد خبر: 69885
  • بازدید: 234
  • 1403/11/27 - 18:33:38

با حضور 50 تکواندوکار؛

مسابقات تکواندو پسران اردبیل برگزار شد

مسابقات تکواندو پسران اردبیل برگزار شد

رئیس هیأت تکواندو استان اردبیل گفت: مسابقات تکواندو جوانان و بزرگسالان پسر استان اردبیل در چهار وزن المپیکی با حضور ۵۰ تکواندوکار هم‌زمان با نیمه شعبان در خانه تکواندو اردبیل برگزار شد.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «سبلان ما»، تورج خوشروزی عصر امروز در حاشیه مراسم اختتامیه مسابقات تکواندو جوانان و بزرگسالان پسر استان اردبیل در خانه تکواندو اردبیل از برگزاری این مسابقات در چهار وزن المپیکی با حضور ۵۰ تکواندوکار در خانه تکواندو اردبیل خبر داد و گفت: این مسابقات با حضور تکواندوکارانی از شهرستان‌های اردبیل، گرمی، پارس‌آباد و خلخال به مناسبت گرامیداشت سالروز ولادت منجی عالم بشریت هم‌زمان با نیمه شعبان در اردبیل برگزار شد.

 وی افزود: در مسابقات کیوروگی جوانان و بزرگسالان پسر استان اردبیل در چهار وزن المپیکی در منتخبین وزن اول، مبین حسنی اول شد و امیر علی مولائی بر سکوی دوم این وزن ایستاد و همچنین امیرمحمد نوری و محمدمهدی جهاندیده در این وزن مشترکاً سوم شدند.

رئیس هیأت تکواندو استان اردبیل ادامه داد: در وزن دوم، امیرمحمد موسوی؛ مقام اول را کسب کرد، پویا رزمی دوم شد و مهدی کاظمی و سهیل نوروزی در این وزن مشترکاً سوم شدند؛ همچنین در وزن سوم این مسابقات نیما استحکامی بر سکوی اول ایستاد و ایلیا ندایی دوم شد و علی حسن‌زاده و محسن میرزاپور سوم شدند.

وی خاطرنشان کرد: در وزن چهارم مسابقات کیوروگی جوانان و بزرگسالان پسر استان اردبیل احسان نظری و مهدی نجفی به ترتیب اول و دوم شدند و امین بدرزاده و ابوالفضل قدری در پایان مسابقات در این وزن مشترکاً سوم شدند.

خوشروزی گفت: استاد رضا امانی هم به‌عنوان داور نمونه این مسابقات برگزیده شد.

انتهای خبر/ ش

اشتراک‌گذاری

  • مسابقات تکواندو پسران اردبیل برگزار شد

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
هفت به‌اضافه ده