- گروه: سیاسی
- کد خبر: 70709
- بازدید: 254
- 1404/01/27 - 13:25:22
دانا گزارش می دهد؛
مذاکره یا خلعسلاح ایران در مقابل تجهیز رژیمصهیونیستی

ایالات متحده آمریکا در شرایطی از طرح هر مذاکره به دنبال مسئله خلع سلاح ایران است که تسلیحات نظامی این کشور به طور روزانه برای تجهیز رژیم صهیونیستی ارسال می شود.
رژیم صهیونیستی تنها نیروی نیابتی غرب در منطقه است که با اتکا به تسلیحات نظامی آمریکا و اروپا و همچنین حمایت آنها و سکوت سازمانهای بینالمللی دست در منطقه اقدام به ماجراجویی میکند.
کشتار زنان و کودکان مظلوم در غزه، بمباران یمن و لبنان و برهمزدن امنیت در سرتاسر منطقه سیاستی است که این غده سرطانی برای تحقق آن شکلگرفته است.
ایالات متحده آمریکا در حالی در بیان سیاستهای بینالمللی خود، خلع سلاح ایران را بهعنوان اصلیترین مطالبه برای مذاکره با ایران عنوان میکند که نیروی نیابتی آنها به طور روزانه به جدیدترین تسلیحات نظامی آمریکایی مجهز میشود.
در اوایل سال ۲۰۲۵ پنتاگون در اطلاعیهای اعلام کرد: دولت آمریکا با فروش ۳ هزار فروند موشک AGM-114 Hellfire به ارزش ۶۶۰ میلیون دلار و فروش بمبها، مهمات، کیتهای هدایت، موشکها و تجهیزات پشتیبانی مرتبط به ارزش کلی ۶.۷۵ میلیارد دلار به اسرائیل موافقت کرده است.
این گزارش از تحویل ۲ هزار و ۱۶۶ بمب کوچکمقیاس، ۲ هزار و ۸۰۰ بمب ۵۰۰ کیلوگرمی چندمنظوره، و ۱۳ کیت هدایت مهمات حمله مستقیم مشترک (JDAM) و همچنین هزاران بمب و کیت هدایت در ردههای مختلف به رژیم صهیونیستی خبر داد.
تصویب ارسال تسلیحات به رژیم صهیونیستی بدون بررسی در کنگره آمریکا و با اعلام حالت اضطراری از سوی دولت ترامپ اتفاق افتاد اقدامی که پیش از سال ۲۰۲۵ نیز در دوران ریاستجمهوری اوباما و جو بایدن نیز اتفاق افتاده بود.
متیو هو، یک کارشناس نظامی آمریکایی در مورد آمار حیرتانگیز از حجم سلاحهای ارسالی به اسرائیل توسط آمریکا میگوید: در دولت بایدن، آمریکا اساساً هر ۱۵ ساعت یکبار، یک کشتی مهمات به اسرائیل میفرستاد!
آنها بیشتر از ۸۰۰ کشتی و هواپیما به اسرائیل ارسال کردند که بار آنها سلاح، مهمات، ماشینآلات، قطعات یدکی و غیره بود! آنها بیش از ۷۶ هزار تن مهمات در قالب حمایت نظامی به اسرائیل فرستادند و حالا ترامپ قصد دارد مادر بمبها را به تلآویو ارسال کند.
اقدام متقابل تنها راه مهار قلدری رژیم صهیونیستی در منطقه
ایالات متحده آمریکا در شرایطی موضوع خلع سلاح جمهوری اسلامی ایران را مطرح میکند که حمایت تسلیحاتی این کشور از نیروی نیابتیاش در منطقه، ناامنی و آشوب را برای خاورمیانه به ارمغان آورده است. دستاوردی که تنها با ایستادگی در برابر زورگویی و قلدری رژیم صهیونیستی و پاسخ متقابل قابلمهار شدن است.
ایران بارها اعلام کرده است که به دنبال سلاح هستهای نیست و پیشرفتهای موشکی و نظامی که طی ۴ دهه به دست آورده است حاصل تحریمها و فشارهای ظالمانه غرب علیه ملت ایران بوده است.
حالا اما به نظر میرسد غرب از طرح هرگونه مذاکرهای به دنبال ورود به مسئله توان نظامی، دفاعی و بازدارندگی ایران است موضوعی که بارها از سوی مقامات جمهوری اسلامی ایران بر ممنوعیت آن تأکید شده است.
خلع سلاح ابزاری برای افزایش فشارهای تحریمی
محمدحسن قدیری ابیانه، کارشناس مسائل بینالملل در این باره به خبرنگار راه دانا گفت: آمریکا بههیچوجه نگران هستهای شدن ایران نیست زیرا میداند ایران به دنبال سلاح هستهای نیست و حتی میدانند اگر ایران به سلاح هستهای دست پیدا کند از آن استفاده نخواهد کرد.
وی با اشاره به اینکه دستیابی به سلاح هستهای بهانهای است برای اعمال فشارهای شدیدتر به ایران ادامه داد: مگر زمان جنگ ۸ساله که صدام به ایران تجاوز کرده بود ایران به دنبال مباحث صلحآمیز هستهای بود که آنها تمامقد از صدام حمایت کرده و انواع سلاحها را در اختیار صدام گذاشته و همه جور تحریمی را علیه ما اعمال کردند.
قدیری ابیانه با اشاره به اینکه وزارت خارجه اساساً نباید به دنبال کسب اطمینان برای غرب باشد که ما سلاح هستهای نداریم امری بیراهه به شمار میرود، گفت: اینگونه نیست که اگر ما برای آنها ثابت کنیم که سلاح هستهای نداریم آنها هم حق را به ما بدهند و از ما قبول کنند آنها رهگذار حق را به ملت ایران نداده و دست از فشار بر نمیدارند.
انتهای خبر/ ح
دیدگاهها