سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

شنبه 30 فروردین 1404
  • گروه: اجتماعی
  • کد خبر: 70747
  • بازدید: 412
  • 1404/01/30 - 14:00:00

نماینده مردم اردبیل، نیر، نمین و سرعین در مجلس:

پروژه‌های بیمارستانی اردبیل شتاب می‌گیرد

پروژه‌های بیمارستانی اردبیل شتاب می‌گیرد

نماینده مردم اردبیل، نیر، نمین و سرعین در مجلس گفت: در دیدار با وزیر بهداشت، تأمین اعتبار، پیگیری و تسریع در اجرای بیمارستان ۵۴۰ تختخوابی نجف‌زاده اردبیل و بیمارستان ۱۰۰۰ تختخوابی سینا اردبیل پیگیری شد.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «سبلان ما»، ‍صدیف بدری ظهر امروز در جمع خبرنگاران در تشریح جلسه خود با وزیر بهداشت اظهار داشت: در دیدار با وزیر بهداشت، به‌صورت ویژه مسائل و چالش‌های حوزه بهداشت و درمان استان اردبیل را پیگیری کردم. 

وی افزود: از جمله مهم‌ترین موارد مطرح‌شده در این دیدار، تأمین اعتبار و پیگیری و تسریع در اجرای بیمارستان ۵۴۰ تختخوابی نجف‌زاده اردبیل و بیمارستان ۱۰۰۰ تختخوابی سینا اردبیل بود این پروژه‌های کلان درمانی می‌توانند تحول بزرگی در ارتقای خدمات بهداشتی و درمانی استان ایجاد کنند.

نماینده مردم اردبیل در مجلس شورای اسلامی گفت: در این دیدار بر لزوم تجهیز بیمارستان علوی با دستگاه MRI، تجهیز بیمارستان امام خمینی(ره) نمین و بیمارستان امام خمینی(ره) اردبیل و تجهیزات تشخیص و درمان سرطان به‌عنوان یکی از نیازهای urgent حوزه سلامت استان نیز تأکید شد.

طرح مشکلات پرسنل بهداشتی و درمانی اردبیل با وزیر

وی با اشاره به بیان مشکلات پرسنل بهداشتی و درمانی استان اردبیل با وزیر بهداشت تصریح کرد: موضوع پرداخت مطالبات معوق پرسنل بهداشتی و درمانی و همچنین تبدیل وضعیت استخدامی پرسنل شرکتی نیز در این دیدار مطح شد تا دغدغه‌های این قشر زحمت‌کش مرتفع شود.


انتهای خبر/ ح

اشتراک‌گذاری

  • پروژه‌های بیمارستانی اردبیل شتاب می‌گیرد

برچسب‌ها

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
یازده به‌اضافه دو