سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

شنبه 2 آبان 1405
  • گروه: اجتماعی
  • کد خبر: 77059
  • بازدید: 415
  • 1405/07/30 - 13:32:25

استاندار اردبیل:

انتقال ساختمان پزشکان از هسته مرکزی شهر ممکن نیست

انتقال ساختمان پزشکان از هسته مرکزی شهر ممکن نیست

استاندار اردبیل با تأکید بر اینکه جابجایی ساختمان‌های پزشکان از مرکز شهر مقدور نیست، از اعمال مشوق‌هایی برای هدایت مطب‌های تازه‌تاسیس به مناطق پیرامونی خبر داد.

مسعود امامی یگانه در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «سبلان ما»، از بابت ترافیک‌های سنگین ایجاد شده توسط ساختمان‌های پزشکان دایر در مرکز و هسته شهر و مطالبه مردمی برای انتقال آن‌ها به مکانی مشخص و دور از مرکز شهر اظهار داشت: در حال حاضر هیچ‌گونه برنامه‌ای برای انتقال ساختمان پزشکان از هسته مرکزی شهر وجود ندارد و این مسئله، چالش مشترکی میان کلان‌شهرها و مراکز استان‌های کشور است.
وی با اشاره به ریشه‌های این وضعیت افزود: در سال‌های گذشته و در دورانی که بارهای ترافیکی شهرها به شکل امروزی نبود، مجتمع‌های پزشکی و مطب‌ها در مراکز شهرها مستقر شده‌اند و امروزه با توجه به شرایط موجود، امکان جابجایی و انتقال فیزیکی آن‌ها وجود ندارد.
استاندار اردبیل تصریح کرد: با وجود منتفی بودن انتقال مراکز موجود، سیاست‌گذاری‌های جدید بر روی کنترل صدور مجوزهای تازه متمرکز شده است؛ به‌طوری‌که محدودیت‌هایی برای صدور مجوزهای جدید مطب در هسته مرکزی اعمال می‌شود و پزشکان برای تأسیس مطب به فعالیت در سایر نقاط شهر هدایت خواهند شد.
امامی یگانه در پایان خاطرنشان کرد: مدیریت ترافیک و تسهیل تردد شهروندان از دغدغه‌های اصلی مدیریت شهری است و در این راستا، دستگاه‌های مربوطه می‌توانند با اعمال برخی مشوق‌های حمایتی، پزشکان جوان و مطب‌های تازه‌تاسیس را به استقرار در مناطق پیرامونی و خارج از هسته مرکزی شهر ترغیب کنند.

انتهای خبر/ ع

اشتراک‌گذاری

  • انتقال ساختمان پزشکان از هسته مرکزی شهر ممکن نیست

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
جهت بازسازی کلیک نمایید