سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

شنبه 3 خرداد 1404
  • گروه: ورزشی
  • کد خبر: 71270
  • بازدید: 81
  • 1404/03/03 - 10:50:08

رئیس هیأت ورزش‌های همگانی استان اردبیل:

پیاده‌روی ۴۰ هزارنفری گامی برای نشاط جامعه است

پیاده‌روی ۴۰ هزارنفری گامی برای نشاط جامعه است

رئیس هیأت ورزش‌های همگانی استان اردبیل گفت: حضور ۴۰ هزارنفری مردم اردبیل در همایش پیاده‌روی خانوادگی نه‌تنها فرصتی برای تحرک و نشاط بلکه یادآور ارزش‌های انسانی و ملی ما برای حفظ ارزش‌ها و گسترش روابط خانواده و همبستگی اجتماعی است.

 مرتضی تاج مهر  در گفتگو  با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «سبلان ما»، با اشاره به حضور جمع کثیری از شهروندان اردبیلی در همایش بزرگ پیاده‌روی خانوادگی صبح و نشاط در محل دور دریاچه شورابیل اظهار داشت: این همایش بزرگ که به مناسبت گرامیداشت آزادسازی خرمشهر و هفته ملی با حضور بیش از ۴۰ هزارنفری مردم اردبیل برگزار شد، نه‌تنها فرصتی برای تحرک و نشاط بلکه یادآور ارزش‌های انسانی و ملی ما در راستای حفظ ارزش‌ها و گسترش روابط خانواده و همبستگی اجتماعی است.
 

 وی با بیان اینکه استقبال از این همایش بی‌نظیر بود، گفت: بی‌تردید، حضور گرم ورزش‌دوستان در این رویداد معنوی و ورزشی، گواهی بر ارادهٔ استوار جامعهٔ ما برای ارتقای سلامت جسم و روان، تحکیم پیوندهای اجتماعی و گسترش فرهنگ ورزش در میان شهروندان است.
 

 رئیس هیات ورزش‌های همگانی استان اردبیل خاطرنشان کرد: این همایش با هدف افزایش آگاهی و مشارکت عمومی، به‌صورت زنده از شبکه ۳ و شبکه استانی سبلان پخش شد و مقامات ارشد کشوری و استانی از جمله علی خلیلی رئیس فدراسیون ورزش‌های همگانی، دادستان اردبیل، استاندار اردبیل، شهردار اردبیل، فرماندار و دیگر مقامات حضور داشتند .

 وی با تأکید بر برپایی اهمیت چنین رویدادهایی در تقویت روحیه اجتماعی و ترویج ورزش و سلامت، بیان داشت: در پایان همایش بزرگ خانوادگی، جوایزی شامل ۲ جایزه ۵۰ میلیون‌تومانی، ۸ جایزه کمک‌هزینه سفر به عتبات‌عالیات به مبلغ ۱۰ میلیون تومان، ۲۵ دستگاه دوچرخه کوهستانی و ۲۰ جایزه ۵ میلیونی از سوی استانداری و ۵ دستگاه دوچرخه کوهستان از سوی فدراسیون ورزش‌های همگانی به‌قیدقرعه با حضور مسئولان به شرکت‌کنندگان اهدا شد.

تاج مهر گفت: این رویداد با ایجاد فضایی شاداب و پرنشاط، نقش مهمی در ارتقای کیفیت زندگی شهروندان ایفا کرد. امیدواریم با تداوم این برنامه‌ها و فعالیت‌های ورزشی، شاهد افزایش آگاهی عمومی نسبت به اهمیت ورزش، سلامت و تحرک باشیم و گامی مؤثر در جهت ساختن جامعه‌ای سالم‌تر و شاداب‌تر برداریم.



انتهای خبر/ ش

اشتراک‌گذاری

  • پیاده‌روی ۴۰ هزارنفری گامی برای نشاط جامعه است

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
بیست‌ودو به‌اضافه یک