سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

یک‌شنبه 18 خرداد 1404
  • گروه: فرهنگی
  • کد خبر: 71485
  • بازدید: 210
  • 1404/03/18 - 07:05:00

در اقدامی خیرخواهانه؛

هدیه تولد موجب آزادی ۸ اردبیلی شد

هدیه تولد موجب آزادی ۸ اردبیلی شد

فرزندان یک شهروند اردبیلی به مناسبت تولد پدرشان، با مشارکت در پویش نذر هشتم و به نیت امام رضا(ع)، مبلغ ۱۶۰ میلیون تومان برای آزادی هشت زندانی جرائم غیرعمد اهدا کردند.

کریم‌الله محبوبی اناری در گفتگو با خبرنگار اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «سبلان ما»، با ابراز خرسندی از بخشش فرزندان اردبیلی اظهار داشت: این حرکت نشان‌دهنده عمق محبت و همدلی در جامعه است و فرزندان این پدر بزرگوار با نیت خیرخواهانه خود، نه تنها با اهدای این مبلغ زمینه آزادی هشت نفر از زندانیان جرائم غیرعمد را فراهم آوردند، بلکه پیامی از عشق و انسانیت را به عموم جامعه منتقل کردند.

وی افزود: ما تلاش می‌کنیم فرهنگ نیکوکاری و همدلی را در جامعه گسترش دهیم و امیدواریم با همکاری نیکوکاران و خیرین، بتوانیم این نوع اقدامات را ادامه‌دار و تعداد بیشتری از زندانیان و خانواده‌هایشان را یاری کنیم تا گرمی خانوتده‌ها حفظ شود.

مدیر نمایندگی ستاد مردمی دیه استان اردبیل گفت: این اقدام نیکوکارانه، علاوه بر آزادی زندانیان، الگویی برای همدلی و کمک به دیگران در جامعه شد. تا با مهر و همدلی، گره‌ای از زندگی دیگران باز کنند. در این دنیای پرهیاهو که همبستگی و یاری‌رسانی بیش از همیشه ضرورت دارد، این دست اقدامات خیرخواهانه، همچون فانوسی، راه را برای انسانیت و خیرخواهی روشن می‌سازد.

محبوبی اناری بیان کرد: «به راستی، این حرکت نشانه‌ای از نیروی عشق و همیاری است که قادر است سرنوشت‌ها را دگرگون کند و بارقه امید را در دل‌های نیازمندان زنده نگاه دارد.

مدیر نمایندگی ستاد مردمی دیه استان اردبیل ضمن تقدیر از مردم، خیرین و اعضای ستاد مردمی دیه استان، از تمامی نیکوکاران دعوت کرد تا کمک‌های خود را برای رهایی زندانیان غیرعمد به شماره حساب‌های ۵۰۱۲۱۲۱۲۷۰ و شماره کارت ۶۱۰۴۳۳۷۹۴۳۲۳۷۴۷۷ نزد بانک ملت و ۰۱۰۴۶۰۲۰۱۱۰۰۹ و شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۱۸۹۹۹۷۴۲۹۳ نزد بانک ملی به نام ستاد مردمی دیه استان اردبیل واریز کنند.

انتهای خبر/ س

اشتراک‌گذاری

  • هدیه تولد موجب آزادی ۸ اردبیلی شد

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
نه منهای ده