سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

پنج‌شنبه 22 خرداد 1404
  • گروه: ورزشی
  • کد خبر: 71529
  • بازدید: 258
  • 1404/03/21 - 09:35:39

اخبار کوتاه ورزشی اردبیل؛

۲ کبدی‌کار اردبیلی به تیم ملی دعوت شدند

۲ کبدی‌کار اردبیلی به تیم ملی دعوت شدند

عرفان فاتحی و پوریا فاتح دو کبدی‌کار اردبیلی به دومین مرحله اردوی آماده‌سازی تیم ملی کبدی جوانان (پسران) اعزامی به سومین دوره بازی‌های آسیایی جوانان بحرین ۲۰۲۵ دعوت شدند.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «سبلان ما»، اخبار کوتاه ورزشی استان اردبیل از دعوت ورزشکاران اردبیلی به تیم ملی تا برگزاری همایش پیاده‌روی و برگزاری مسابقات ورزشی بانوان پیشکسوت را در این خبر بخوانید.

برگزاری مسابقات قهرمان کشوری پیشکسوتان بانوان به میزبانی اردبیل


مسابقات قهرمان کشوری پیشکسوتان بانوان به میزبانی هیأت ورزشهای همگانی استان اردبیل از ۲۰ الی ۲۲ خرداد‌ماه ۱۴۰۴ در استادیوم تختی اردبیل برگزار خواهد شد.

دعوت ۲ کبدی‌کار اردبیلی به تیم ملی



عرفان فاتحی و پوریا فاتح دو کبدی‌کار اردبیلی به دومین مرحله اردوی آماده‌سازی تیم ملی کبدی جوانان (پسران) اعزامی به سومین دوره بازی‌های آسیایی جوانان بحرین ۲۰۲۵ دعوت شدند.

ارتقای شاخص‌های ورزشی در بین بانوان جزو اولویت‌ها است


مدیرکل ورزش و جوانان استان اردبیل در دیدار نائب رییس فدراسیون ورزش های همگانی گفت: ارتقای شاخص‌های ورزشی در بین بانوان، جزو اولویت‌های استان اردبیل است و در این مسیر از ظرفیت‌های شهرستان‌ها نیز بهره خواهیم گرفت .

 استقبال گرم از قهرمان ژیمناستیک آسیا در فرودگاه اردبیل



سیاوش سیاهی ژیمناست‌کار استان اردبیل پس از کسب نشان برنز مسابقات قهرمانی ژیمناستیک آسیا  با استقبال گرم مردم وارد فرودگاه اردبیل شد.

این ورزشکار در مسابقات آسیایی ژیمناستیک که در کشور کره جنوبی برگزار شد موفق شد در دار حلقه عنوان سوم و نشان برنز را برای کشورمان به ارمغان آورد.

برپایی اردوی تیم ملی مینی گلف ایران در اردبیل



تیم ملی مینی گلف کشورمان برای حضوری قدرتمندانه در مسابقات جهانی آلمان اردوی آماده سازی خود را در سایت مینی گلف دهکده سنگی اردبیل برپا کرده است.

مسابقات جهانی مینی گلف ۲۴ مرداد در آسنبرگ آلمان برگزار می‌شود.

برگزاری همایش بزرگ پیاده‌روی بانوان در گرمی 


به مناسبت دهه امامت و ولایت و فرارسیدن عید غدیرخم همایش بزرگ پیاده‌روی بانوان صبح امروز در پیست چمن ایثار گرمی در حال برگزاری است

طبق اعلام روابط‌عمومی اداره ورزش وجوانان و هیأت ورزش‌های همگانی شهرستان گرمی  این پیاده‌روی همراه با اهدای جایزه به شرکت‌کنندگان به قید قرعه خواهد بود.





انتهای خبر/ ش

اشتراک‌گذاری

  • ۲ کبدی‌کار اردبیلی به تیم ملی دعوت شدند

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
چهار به‌اضافه چهار