- گروه: اجتماعی
- کد خبر: 72708
- بازدید: 273
- 1404/06/12 - 16:25:53
دادستان مرکز استان اردبیل خبر داد:
اردبیل در قعر لیست کشوری سرقت

دادستان مرکز استان اردبیل در جلسه کمیته راهبردی قضایی _انتظامی استان از کاهش سرقت در استان و رتبه ۲۷ کشوری اردبیل در وقوع این جرم خبر داد.
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «سبلان ما» به نقل از مرکز رسانه دادستانی اردبیل، جلال آفاقی در جلسه کمیته راهبردی هماهنگی قضایی_انتظامی که در محل دادستانی برگزار شد، با اشاره به اقدامات صورت گرفته در سطح استان در مقابله با جرایم و آسیبهای اجتماعی و بینظیر دانستن تعدادی از طرحهای اجرا شده، از کاهش ۲۳ درصدی نزاع دستهجمعی در ۵ ماهه سال جاری به نسبت مدت مشابه سال گذشته و همچنین کاهش جرم سرقت در استان و رتبه ۲۷ کشوری اردبیل در وقوع سرقت خبر داد.
وی با تاکید بر استمرار اقدامات قاطعانه در مقابله با جرایم بهویژه جرایم مرتبط با خشونت و تدابیر پیشگیرانه با تکیه بر پژوهشهای بومی و روشهای علمی، تلاش برای ارتقای امنیت روانی در استان و صیانت از آن را خواستار شد.
دادستان مرکز استان اردبیل بار دیگر با اعلام حمایت همهجانبه از اقدامات ضابطین در انجام وظایف قانونی بر تقویت و ارتقای عملکرد ستاد کنترل مجرمان حرفهای استان تاکید کرد.
قاطعیت بیش از پیش در مبارزه با مشروبات الکلی، برخورد عبرتآموز با مخلین نظم و امنیت عمومی، مبارزه بیامان با مواد مخدر، تعیین تکلیف سریع خودروهای توقیفی در پارکینگها و اجرای عملیاتهای ویژه در مناطق جرمخیز از جمله تاکیدات دیگر دادستان در این جلسه بود.
دیدگاهها