سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

چهارشنبه 29 مرداد 1404
  • کد خبر: 7275
  • بازدید: 686
  • 1393/04/17 - 11:13:15

کمک مالی مناطق ازاد به رسانه‌های اصلاح طلب

شنیده ها حاکی از آن است که یکی از افراد منسوب در مناطق آزاد در پوشش این سازمان، به برخی از رسانه‌های اصلاح‌طلب کمک مالی کرده است.

به گزارش سبلانه به نقل از شبکه اطلاع رسانی دانا، یکی از برنامه های دولت یازدهم توسعه مناطق آزاد کشور با هدف رونق اقتصاد این مناطق است.

اکبر ترکان، رئیس شورای هماهنگی مناطق آزاد کشور در این خصوص گفته که رئیس جمهور نه تنها برای ۷ منطقه آزاد تجاری و اقتصادی کشور بلکه برای سواحل دریای عمان هم برنامه دارد و با توجه به ظرفیت هر منطقه محور توسعه تعریف کرده‌ایم. 

شنیده ها حاکی از آن است که یکی از افراد منسوب در مناطق آزاد در پوشش این سازمان، به برخی از رسانه‌های اصلاح‌طلب کمک مالی کرده است.

بر اساس این گزارش در آخرین جلسه مدیران رسانه‌ای اصلاح‌طلب با یکی از فعالین دولتی در مناطق آزاد، دیگر رسانه‌ها در خصوص میزان این کمک‌ها و اینکه فقط به بعضی رسانه ها صورت گرفته درگیری هایی رخ داده است.

گفته می شود گلایه برخی از مدیران اصلاح طلب در این جلسه از کمک 250 میلیونی به یکی از روزنامه های اصلاح‌طلب است.

اشتراک‌گذاری

  • کمک مالی مناطق ازاد به رسانه‌های اصلاح طلب

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
چهار منهای هفت