سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

دوشنبه 17 شهریور 1404
  • گروه: اجتماعی
  • کد خبر: 72775
  • بازدید: 198
  • 1404/06/17 - 10:58:33

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار اردبیل:

۱۱ مرکز روستابازار در اردبیل ایجاد می‌شود

۱۱ مرکز روستابازار در اردبیل ایجاد می‌شود

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار اردبیل از هدف‌گذاری برای ایجاد ۱۱ مرکز روستابازار و عرضه مستقیم کالا در استان طی سال جاری خبر داد.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «سبلان ما»، بهروز خلیلی پیش از ظهر امروز در بازدید از مراکز روستابازار و عرضه مستقیم کالا گفت: تاکنون چهار  مرکز در استان اردبیل به بهره‌برداری رسیده و مابقی نیز براساس برنامه زمان‌بندی تا دهه مبارک فجر افتتاح خواهد شد.

وی هدف از راه‌اندازی مراکز روستابازار و عرضه مستقیم کالا را حمایت از مصرف و تولید و همچنین تنظیم بازار کالاهای اساسی اعلام کرد و افزود: در دولت چهاردهم ایجاد این مراکز با رویکرد حذف دلالان و واسطه‌ها و با شعار «از مزرعه تا بازار» دنبال می‌شود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار اردبیل همچنین از راه‌اندازی سه مرکز عرضه مستقیم کالا توسط شهرداری و بخش خصوصی خبر داد و بیان کرد: ایجاد فروشگاه‌های بزرگ عرضه مستقیم به‌عنوان یکی از فرصت‌های سرمایه‌گذاری استان در حال پیگیری است.

انتهای خبر/ ش

اشتراک‌گذاری

  • ۱۱ مرکز روستابازار در اردبیل ایجاد می‌شود

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
سه منهای هفت