سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

جمعه 12 دی 1404
  • گروه: فرهنگی
  • کد خبر: 72970
  • بازدید: 1,083
  • 1404/07/26 - 12:07:25

دادستان مرکز استان اردبیل:

تبعات بی‌هویتی فرهنگی زیانبار است

تبعات بی‌هویتی فرهنگی زیانبار است

دادستان مرکز استان اردبیل نسبت به برخی تفکرات مبنی بر توسعه سبک زندگی به‌شیوه غرب در جامعه و آثار و تبعات ناگوار و زیانبار بی‌هویتی فرهنگی هشدار داد.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «سبلان ما»، جلال آفاقی با اشاره به ضرورت کنترل و کاهش مفاسد و آسیب‌های اجتماعی، شناسایی علل و عوامل و خاستگاه‌های جرایم و مفاسد را پیش نیاز و مهمترین گام در اقدامات مقابله‌ای دانست و گفت: نگاه علت شناسانه و علت شناسی ارتکاب جرایم و وقوع آسیب‌های اجتماعی اصل مهمی است که از محافل دانشگاهی انتظار می‌رود در این عرصه مهم در کنار دستگاه قضایی ایفای نقش کنند.

وی وضعیت عفاف و حجاب در جامعه را مصداقی از آسیب‌های موجود دانست و با انتقاد از عدم ابلاغ قانون مربوطه و اجرای آن، نسبت به برخی تفکرات مبنی بر توسعه سبک زندگی به‌شیوه غرب در جامعه و آثار و تبعات ناگوار و زیانبار بی‌هویتی فرهنگی هشدار داد.

دادستان مرکز استان اردبیل وضعیت کافه‌ها و کافی‌شاپ‌ها و ضرورت ساماندهی و تشدید نظارت‌های لازم، اهمیت رعایت حجاب توسط فروشندگان و متصدیان در صنوف مختلف، رانندگان مزاحم در سطح شهر و اجرای طرح ویژه مقابله‌ای، معضل ترافیک، مسائل مرتبط با تالارها از جمله مطالب مطروحه در این جلسه بود که پس از بحث و بررسی اعضا تصمیمات لازم اتخاذ شد.

انتهای خبر/ ش

اشتراک‌گذاری

  • تبعات بی‌هویتی فرهنگی زیانبار است

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
پنج به‌اضافه پنج