سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

جمعه 4 مهر 1404
  • گروه: فرهنگی
  • کد خبر: 73022
  • بازدید: 109
  • 1404/07/04 - 11:21:07

معاون پیشگیری دادگستری استان اردبیل خبر داد:

اجرای ۲۰ برنامه مشاوره حقوقی در محلات اردبیل

اجرای ۲۰ برنامه مشاوره حقوقی در محلات اردبیل

معاون پیشگیری دادگستری استان اردبیل گفت: ا بیش از ۲۰ برنامه مشاوره حقوقی در محلات و فرهنگسراها اجرا می‌شود و ۲۵ محله تا پایان سال، میزبان برنامه‌های مختلف می‌شوند.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «سبلان ما» به نقل از شهرداری اردبیل، جهانگیر جوانمرد در جلسه‌ای که با حضور نماینده بسیج حقوقدانان، رئیس سازمان فرهنگی اجتماعی ورزشی شهرداری، نماینده معاونت حل اختلاف دادگستری، مسئول محلات سازمان، دبیر ایران یاران جوان و دیگر اعضای کارگروه مربوطه انجام گرفت، از اجرای بیش از ۲۰ برنامه مشاوره حقوقی در فرهنگسراها و محلات خبر داده و از همت سازمان فرهنگی اجتماعی ورزشی شهرداری اردبیل در بسترسازی و اقدام شایسته برای ارتقای سواد حقوقی شهروندان تقدیر و تشکر کرد.

همچنین در این جلسه مقرر شد که در شش ماهه دوم سال، مشارکت بیشتر موسسات مردمی، کیفی سازی نحوه مشاوره، توجه به اولویت‌های مسائل حقوقی مبتلابه و سوق دادن به فرهنگ صلح و سازش مدنظر باشد؛ بنابراین پیش‌بینی شده برنامه‌ها در ۲۵ محله اجرا شود.

انتهای خبر/ ش

اشتراک‌گذاری

  • اجرای ۲۰ برنامه مشاوره حقوقی در محلات اردبیل

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
بیست‌ودو به‌اضافه ده