- گروه: اجتماعی
- کد خبر: 73238
- بازدید: 677
- 1404/08/26 - 15:39:31
فرمانده انتظامی شهرستان پارسآباد خبر داد:
دستگیری عامل حمله به مأمور راهور در پارسآباد
فرمانده انتظامی شهرستان پارسآباد گفت: در پی حمله یکی از اراذل و اوباش سابقهدار با سلاح سرد به مأمور پلیس راهنمایی و رانندگی در شهر پارسآباد، مأموران انتظامی شهرستان با اقدام سریع و مقتدرانه، فرد مهاجم را دستگیر کردند.
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «سبلان ما»، فیروز محمودی بعدازظهر امروز در رابطه با حمله یکی از اراذل و اوباش سابقهدار با سلاح سرد به مأمور پلیس راهنمایی و رانندگی در شهر پارسآباد، اظهار داشت: در پی اعلام مرکز فوریتهای پلیسی ۱۱٠ مبنی بر قدرت نمایی اراذل و اوباش با سلاح سرد و حمله به مامورین راهنمایی رانندگی در حین انجام وظیفه در میدان امام حسین (ع) شهر پارس آباد، موضوع بلافاصله در دستور کار ماموران پلیس اطلاعات و امنیت عمومی شهرستان قرار گرفت.وی افزود: ماموران با انجام اقدامات فنی و بازبینی دوربینهای مداربسته به محل اختفای اراذل اوباش در یکی از روستاها شناسنایی و در عملیات مقتدرانه او را دستگیر و با تشکیل پرونده به مرجع قضایی تحویل دادند.
فرمانده انتظامی شهرستان پارس آباد با بیان اینکه اوباش دستگیر شده سابقهدار است، گفت: پلیس با پوشش اطلاعاتی کامل به هیچ عنوان اجازه عرض اندام به اراذل و اوباش و هنجارشکنان را نخواهند داد.
انتهای خبر/ ش
دیدگاهها