سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

یک‌شنبه 10 خرداد 1405
  • گروه: ورزشی
  • کد خبر: 75103
  • بازدید: 419
  • 1405/02/13 - 10:21:16

مدیرکل ورزش و جوانان استان اردبیل:

ایستگاه‌های ورزش صبحگاهی در پارک‌های اردبیل را‎ه‌اندازی

ایستگاه‌های ورزش صبحگاهی در پارک‌های اردبیل را‎ه‌اندازی

مدیرکل ورزش و جوانان استان اردبیل گفت: توسعه ورزش همگانی در استان با جدیت ادامه خواهد داشت که در این راستا تلاش می‌کنیم ایستگاه‌های ورزش صبحگاهی در تمامی پارک‌های اردبیل راه‎اندازی شود.

عوض نخست در حاشیه برگزاری همایش بزرگ پیاده‌روی و ورزش صبحگاهی «طرح سپاس» در پارک معلم اردبیل در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «سبلان ما»، اظهار داشت: رویکرد ما در سال جاری این است که ورزش را از محیط‌های بسته به جریان زندگی روزمره مردم ببریم و  بر همین اساس، ایستگاه‌های ورزش صبحگاهی در تمام پارک‌ها و فضاهای سبز استان راه‌اندازی شده و مربیان آموزش‌دیده برای هدایت و همراهی ورزشکاران در این ایستگاه‌ها حضور دارند.

وی افزود: ورزش صبحگاهی و فعالیت بدنی همگانی یکی از مؤثرترین راهکارها برای مقابله با آسیب‌های اجتماعی و کاهش هزینه‌های درمان است که استقبال قابل‌توجه مردم از  همایش بزرگ پیاده‌روی و ورزش صبحگاهی «طرح سپاس» نشان می‌دهد که جامعه به نشاط، تحرک و سلامت نیاز دارد. به همین دلیل حمایت از مربیان ایستگاه‌ها و ارتقای سطح علمی آن‌ها در اولویت ما قرار دارد.

مدیرکل ورزش و جوانان استان اردبیل اعلام کرد: اجرای گسترده طرح فعال‌سازی ایستگاه‌های ورزش صبحگاهی در تمامی پارک‌ها  و «طرح سپاس» نمونه‌ای موفق از پیوند آموزش و نشاط اجتماعی است.

وی ضمن تقدیر از هیئت ورزش‌های همگانی و عوامل اجرایی  برنامه‌های ورزش همگانی در استان اردبیل خاطرنشان کرد: توسعه ورزش همگانی در استان اردبیل با جدیت ادامه خواهد داشت و تلاش می‌کنیم با همکاری شهرداری‌ها و دستگاه‌های مرتبط، فرهنگ ورزش روزانه را به یک رفتار پایدار در میان خانواده‌های اردبیلی تبدیل کنیم.

نخست یادآورشد: این رویداد بزرگ پیاده‌روی و ورزش صبحگاهی «طرح سپاس» در در ایستگاه پارک معلم اردبیل ، تنها یک برنامه نمایشی نبود؛ بلکه توانستیم برای نخستین‌بار بخش عملی دوره مربیگری درجه سه ورزش روزانه را در قالب یک برنامه عمومی اجرا کنیم. این کار باعث می‌شود مربیان آینده از همان ابتدای مسیر، با واقعیت‌های مدیریت جمعیت و نیازهای ورزشی مردم در محیط باز آشنا شوند.

۲۱ معلم ورزشکار در اردبیل تجلیل شدند 

در بخش دیگری از سخنان خود  با تبریک روز معلم گفت: مراسمی باشکوهی برای تجلیل از فرهنگیان و مدیران ورزشی استان اردبیل برگزار شد که حضور ارزشمند حضرت آیت‌الله سید حسن عاملی، نماینده  ولی‌فقیه در استان، در این برنامه، مایه دلگرمی و افتخار جامعه ورزش و آموزش بود و نشان داد که نگاه نظام مقدس جمهوری اسلامی به مقوله ورزش، نگاهی فرهنگی، انسانی و تربیتی است.

وی افزود: در این آیین معنوی، از ۲۱ تن از معلمان ورزشکاری که علاوه بر فعالیت در سنگر تعلیم و تربیت، مسئولیت‌های مدیریتی در هیئت‌های ورزشی استان را بر عهده دارند، تقدیر شد که این عزیزان نمونه‌های واقعی پیوند علم، اخلاق و مدیریت در عرصه ورزش هستند؛ کسانی که در کنار تربیت نسل آینده، نقش مؤثری در توسعه فرهنگ سلامت و تقویت بنیان‌های اخلاقی ورزش ایفا می‌کنند.

نخست خاطرتشان کرد: تلفیق بین دانش معلمان و تجربه اجرایی در مدیریت ورزش، یکی از راهبردهای اصلی ما در سال جاری است. باور داریم که حضور فرهنگیان در مسئولیت‌های ورزشی، به تثبیت نگاه علمی، روحیه انضباط و گسترش ارزش‌های اخلاقی در میادین ورزشی می‌انجامد. تجلیل از این فرهیختگان در حقیقت پاسداشت تلاش کسانی است که آموزش، پرورش و ورزش را در مسیر تعالی انسان مؤمن و جامعه پویا به هم پیوند زده‌اند.

انتهای خبر/ ش

اشتراک‌گذاری

  • ایستگاه‌های ورزش صبحگاهی در پارک‌های اردبیل را‎ه‌اندازی

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
دوازده منهای پنج