سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

جمعه 23 مرداد 1405
  • گروه: اجتماعی
  • کد خبر: 75976
  • بازدید: 227
  • 1405/05/01 - 18:44:26

افتتاح فاز دوم پارک شهدای بعثت نمین؛

۵۰ هکتار به فضای سبز شهری اردبیل اضافه شد

۵۰ هکتار به فضای سبز شهری اردبیل اضافه شد

شهردار اردبیل گفت: با افتتاح فاز دوم پارک شهدای بعثت در نمین، ۵۰ هکتار به فضای سبز شهری افزوده شده و برنامه‌های کلانی برای توسعه ۷۰ هکتاری فضای سبز و پیاده‌راه‌های سلامت در محلات مختلف این شهر تدوین شده است.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «سبلان ما»، محمود صفری عصر امروز در آئین افتتاح فاز دوم پارک شهدای بعثت که در مساحت ۴.۵ هکتار و با اعتباری بالغ بر ۳۲۰ میلیارد ریال به بهره‌برداری رسید، اظهار کرد: طی چهار و نیم سال گذشته، ۵۰ هکتار به فضای سبز شهری افزوده شده و طبق برنامه‌ریزی‌های انجام شده، ۷۰ هکتار دیگر نیز در سه سال آینده به سرانه فضای سبز شهر اضافه خواهد شد.

وی با اشاره به شایعات مطرح‌شده در فضای مجازی مبنی بر تغییر کاربری باغ مفاخر، تأکید کرد: این مجموعه یکی از پروژه‌های شاخص شهرداری با اعتباری بالغ بر ۳ هزار میلیارد ریال است که مراحل پایانی خود را طی می‌کند. حتی یک متر از این باغ ارزشمند دچار تغییر کاربری نشده است و تبدیل بخشی از آن به واحدهای تجاری، کذب محض است.

شهردار اردبیل از بهره‌برداری پارک‌های «پیله‌سحران» و «شورابیل» در ماه‌های آینده خبر داد و گفت: مدیریت شهری برای افزایش کیفیت زندگی شهروندان، اولویت خود را بر تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام متمرکز کرده است.

ساماندهی رودخانه بالیخلو و گره‌گشایی ترافیکی

وی همچنین در خصوص طرح ساماندهی رودخانه بالیخلو به طول هفت کیلومتر تصریح کرد: فاز اول این طرح از پل نادری تا عطایی با ۳ هزار میلیارد ریال اعتبار اجرا شده است و فازهای دوم و سوم (تا میدان یحیوی) تا پایان امسال تکمیل می‌شود. همچنین تقاطع غیرهمسطح آقا باقر با پیشرفت فیزیکی ۸۰ درصد، در آستانه بهره‌برداری است که گره ترافیکی این منطقه را به طور کامل مرتفع خواهد کرد.

توسعه پیاده‌راه‌های سبز؛ استراتژی جدید شورای شهر

در ادامه، رئیس شورای اسلامی شهر اردبیل با اشاره به رویکرد جدید مدیریت شهری گفت: با توجه به استقبال شهروندان از مسیرهای پیاده‌روی سبز در محدوده شورابیل، توسعه این مسیرها در سایر نقاط شهر و حاشیه رودخانه بالیخلو در دستور کار قرار گرفته است تا پیوند میان محیط‌زیست و سلامت عمومی تقویت شود.

 سرانه ۱.۵ مترمربعی فضای سبز در اردبیل همچنان با میانگین کشوری فاصله قابل‌توجهی (حدود ۶ متر) دارد. 

انتهای خبر/ ش

اشتراک‌گذاری

  • ۵۰ هکتار به فضای سبز شهری اردبیل اضافه شد

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
جهت بازسازی کلیک نمایید