سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

شنبه 21 شهریور 1405
  • گروه: سیاسی
  • کد خبر: 76150
  • بازدید: 641
  • 1405/05/18 - 15:02:32

دشمن با امپراطوری رسانه‌ای به‌دنبال شکست اراده‌هاست؛

سازوکار مرجعیت خبری در فضای بحرانی باید ایجاد شود

سازوکار مرجعیت خبری در فضای بحرانی باید ایجاد شود

کارشناس رسانه گفت: سازوکار مرجعیت خبری در فضای بحرانی مثل جنگ‌های اخیر باید ایجاد شود تا اخبار و تحلیل‌های دقیق از مسیرهای مشخص و موثق به جامعه منتقل شود و زمینه آرامش و تاب‌آوری اجتماعی تقویت شود.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «سبلان ما»، شهرام محمدی ظهر امروز در همایش «تبیین نقش رسانه در حماسه میدان» در اردبیل اظهار داشت: رسانه در عرصه نبرد، نقشی تعیین‌کننده در حمایت از نظام و صیانت از افکار عمومی دارد؛ به‌گونه‌ای که «نقطه زنی رسانه‌ای» برای ساقط کردن ذهن مردم از مقاومت، هدف اصلی دشمن در جنگ‌های مدرن است.

وی با تأکید بر اهمیت ثبت روایت‌ها پس از پایان نبرد افزود: اگر روایت جنگ به‌درستی ثبت و ضبط نشود، ارزش حماسی و راهبردی آن نبرد به هدر می‌رود. در حقیقت، بازتاب رسانه‌ایِ مقاومت در میدان، به منزله هویت‌بخشی به آن رخداد است و اگر اتفاقی در رسانه بازتاب نیابد، گویی اصلاً رخ نداده است.

این کارشناس رسانه با اشاره به مفهوم «تاب‌آوری» در جنگ‌ها تصریح کرد: در حوزه تاب‌آوری اجتماعی، «حس امنیت» بسیار مهم‌تر و حیاتی‌تر از خودِ امنیت است. رسانه‌ها باید با اطلاع‌رسانی دقیق، به‌موقع و صادقانه، به مردم حس آرامش و امنیت بدهند، زیرا در جنگ تمام‌عیار شناختی، رسانه ملی و رسانه‌های متعهد، حکم رزمندگان خط مقدم را دارند.

محمدی با انتقاد از حواشی و درگیری‌های داخلی در فضای رسانه‌ای گفت: نباید در زمین دشمن بازی کرد و به خودی‌ها حمله کرد؛ دشمن واقعی جای دیگری است و رسانه‌ها باید تمام توان خود را صرف افشای راهبردها و امپراطوری رسانه‌ای غرب کنند که به دنبال انحراف افکار عمومی است.

وی خواستار ایجاد سازوکاری برای مرجعیت خبری در شرایط بحرانی شد و افزود: در فضای جنگ، وجود منبع موثق برای تحلیل‌های درست یک ضرورت است. باید در سطح استان و کشور، مرجع مشخصی برای انتقال اخبار و تحلیل‌های دقیق تعیین شود تا با هم‌افزایی میان مساجد، دانشگاه‌ها و نهادهای حافظ آثار دفاع مقدس، ضمن حفظ وحدت رویه، تاب‌آوری جامعه در برابر جنگ روانی افزایش یابد.


این کارشناس سیاسی خاطرنشان کرد: دشمن با امپراطوری رسانه‌ای خود به دنبال شکست اراده‌هاست، اما رسانه‌های جبهه انقلاب توانسته‌اند با دست خالی اما با رویکردی خلاقانه و مجاهدانه، این جنگ روانی را شکست دهند و حقیقت را روایت کنند.

 در این همایش از خبرنگاران سبلان‌ما به دلیل پوشش اخبار میدان حماسه تجلیل شد. 


انتهای خبر/ ش

اشتراک‌گذاری

  • سازوکار مرجعیت خبری در فضای بحرانی باید ایجاد شود

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
جهت بازسازی کلیک نمایید