سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

شنبه 21 شهریور 1405
  • گروه: ورزشی
  • کد خبر: 76175
  • بازدید: 477
  • 1405/05/21 - 22:37:47

در مسابقات قهرمانی آسیا؛

وزنه‌بردار اردبیلی مدال‌ها را درو کرد

وزنه‌بردار اردبیلی مدال‌ها را درو کرد

محمدامین دادوند، وزنه‌بردار ایران در دسته ۸۵ کیلوگرم نوجوانان و جوانان، در مسابقات قهرمانی آسیا در تاشکند عملکرد درخشانی داشت و موفق به کسب دو مدال طلا و یک مدال نقره شد.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «سبلان ما»، محمدامین دادوند، وزنه‌بردار اردبیلی در دسته ۸۵ کیلوگرم نوجوانان و جوانان، در مسابقات قهرمانی آسیا در تاشکند عملکرد درخشانی داشت و موفق به کسب دو مدال طلا و یک مدال نقره شد.

دادوند در حرکت یک‌ضرب ابتدا وزنه ۱۴۳ کیلوگرمی را از دست داد، اما در تلاش دوم موفق به مهار ۱۴۴ کیلوگرم شد و در تلاش سوم نیز نتوانست وزنه ۱۴۸ کیلوگرمی را بالای سر ببرد. او با همین رکورد ۱۴۴ کیلوگرم به مدال نقره یک‌ضرب نوجوانان آسیا رسید.

نماینده ایران در دوضرب اما عملکردی متفاوت داشت. دادوند هر سه تلاش خود را با موفقیت پشت سر گذاشت و پس از مهار وزنه‌های ۱۷۰ و ۱۷۷ کیلوگرم، در سومین حرکت نیز وزنه ۱۷۹ را با موفقیت ثبت کرد و مدال طلای دوضرب نوجوانان آسیا را به دست آورد.

دادوند در مجموع با ثبت حدنصاب ۳۲۳ کیلوگرم عنوان قهرمانی نوجوانان آسیا را از آن خود کرد و دومین مدال طلای خود در این رقابت‌ها را به دست آورد.

انتهای خبر/ ش

اشتراک‌گذاری

  • وزنه‌بردار اردبیلی مدال‌ها را درو کرد

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
جهت بازسازی کلیک نمایید