سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

شنبه 21 شهریور 1405
  • گروه: فرهنگی
  • کد خبر: 76279
  • بازدید: 422
  • 1405/05/31 - 08:22:29

کارشناس مسائل مهدویت:

مسجد سنگر تمدن‌ساز برای مقابله با جبهه باطل است

مسجد سنگر تمدن‌ساز برای مقابله با جبهه باطل است

کارشناس مسائل مهدویت گفت: با توجه به ضرورت برخورداری از بصیرت در عصر غیبت، مساجد که نماد عزت و محور مقابله با سیاست‌های استکباری دشمنان هستند، باید پویاتر شوند.

جت‌الاسلام محمدصابر جعفری در حاشیه یکصدو هفتادوچهارمین قرار شبانه مردم مشگین‌شهر در گفتگو با خبرنگار  گروه فرهنگی پایگاه خبری تحلیلی «سبلان ما»، با تبیین نقش راهبردی مساجد در اعتلای جامعه، مسجد را کانون اصلی تربیت دینی، وحدت‌بخش و سنگر مقاومت در برابر هجمه‌های جبهه استکبار برشمرد و بر لزوم نقش‌آفرینی فعال مسجدی‌ها در عصر غیبت تأکید کرد.

این کارشناس مسائل دینی و مدرس مهدویت با اشاره به اهمیت شناخت حق در دوران کنونی، تصریح کرد: عبادت فردی بدون موضع‌گیری مسئولانه در برابر جریان‌های باطل ناکافی است. مؤمنان باید با کسب بصیرت، حق را از باطل تشخیص دهند؛ چرا که ناتوانی در تشخیص حق در عصر غیبت، به گمراهی در مسیر ظهور می‌انجامد.

وی با اشاره به خصومت آشکار آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ملت ایران، این دشمنی‌ها را گواهی بر لزوم هوشیاری و شناخت دقیق جبهه دشمن دانست.

مسجد؛ قلب تپنده مقاومت

جعفری، مسجد را نه صرفاً مکان عبادت، بلکه پایگاه جامع جهاد و شهادت خواند و گفت: کارکرد مسجد فراتر از مراسمات است و نباید اجازه داد این سنگر از محتوای تربیت و مقاومت تهی شود. 

وی با یادآوری حماسه‌آفرینی‌های نوجوانانی همچون شهید مرحمت بابازاده که از دامان مساجد برخاستند، تأکید کرد که جمهوری اسلامی، همچون حرمی مقدس نیازمند پاسداری همه‌جانبه است و هرگونه آسیب به آن، ارزش‌های دینی و ملی را تهدید می‌کند.

مدرس مهدویت با اشاره به افول جایگاه آمریکا در جهان و بیداری ملت‌ها، «ولایت فقیه»، «مسجد» و «فرهنگ عاشورا» را سه محور کلیدی وحدت و مقاومت دانست. وی در پایان خاطرنشان کرد: ملت ایران با تکیه بر این ارکان و ادامه مسیر شهدا، راه پرعزت استقلال را با تکیه بر روحیه مجاهدت طی خواهد کرد و هرگز در برابر زیاده‌خواهی‌های استکبار سر تسلیم فرود نخواهد آورد.

وی با تأکید بر لزوم حفظ پویایی مساجد، مسیر پیش روی جامعه را تداوم راه امام حسین (ع) دانست که با وحدت کلمه و استقامت مؤمنان، به سرمنزل مقصود خواهد رسید.

خبرنگار: فاطمه رضایی
انتهای خبر/ ش

اشتراک‌گذاری

  • مسجد سنگر تمدن‌ساز برای مقابله با جبهه باطل است

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
جهت بازسازی کلیک نمایید