سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

شنبه 21 شهریور 1405
  • گروه: اجتماعی
  • کد خبر: 76283
  • بازدید: 760
  • 1405/05/31 - 12:44:56

لاشه حیوان در اطراف شهر رها شد؛

خرس ماده در مشگین‌شهر با شلیک گلوله کشته شد

خرس ماده در مشگین‌شهر با شلیک گلوله کشته شد

یک قلاده خرس ماده سه ساله در شهرستان مشگین‌شهر بر اثر شلیک مستقیم گلوله از پا درآمده و پس از گذشت دو روز در حاشیه شهر رها شده است.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «سبلان ما»  اداره کل حفاظت محیط‌زیست اردبیل امروز از تلف شدن یک قلاده خرس ماده سه ساله در شهرستان مشگین‌شهر خبر داد؛ این حیوان بر اثر شلیک مستقیم گلوله از پا درآمده و پس از گذشت دو روز در حاشیه شهر رها شده است.

به گزارش خبرنگار سبلان ما مهدی کسائی، رئیس اداره حفاظت و مدیریت حیات وحش اداره‌کل حفاظت محیط زیست استان اردبیل در خصوص این حادثه تلخ در جمع خبرنگاران  اظهار داشت: بررسی‌های اولیه حاکی از آن است که این خرس ماده که حدود سه سال سن داشته، دو روز پیش در اراضی یا باغات روستاهای اطراف مشگین‌شهر هدف گلوله قرار گرفته و جان باخته است.

وی با بیان اینکه پس از وقوع این حادثه، لاشه حیوان به اطراف شهر منتقل و رها شده است، افزود: تیم‌های کارشناسی بلافاصله پس از دریافت گزارش به محل اعزام شدند و بررسی‌های فنی برای کشف زوایای پنهان این واقعه آغاز شده است.

کسائی تصریح کرد: شناسایی عامل یا عاملان این اقدام غیرقانونی با جدیت در دستور کار قرار دارد و به محض تکمیل مستندات، پرونده برای برخورد قاطع با متخلفان به مراجع قضایی ارجاع خواهد شد.


لزوم فرهنگ‌سازی برای حفاظت از گونه‌های ارزشمند

تکرار حوادثی از این دست در حریم‌های زیستی سبلان، لزوم ارتقای سطح آگاهی جوامع محلی و تقویت آموزش‌های هم‌زیستی مسالمت‌آمیز با حیات وحش را بیش از پیش نمایان می‌سازد. حراست از این گونه‌های ارزشمند نیازمند یک عزم جدی از سوی نهادهای متولی و مشارکت فعال اهالی و کشاورزان است تا با کاهش تعارضات، شاهد امنیت پایدار زیست‌بوم‌های منطقه باشیم.


انتهای خبر/ ش

اشتراک‌گذاری

  • خرس ماده در مشگین‌شهر با شلیک گلوله کشته شد

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
جهت بازسازی کلیک نمایید