سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

شنبه 21 شهریور 1405
  • گروه: اقتصادی
  • کد خبر: 76314
  • بازدید: 548
  • 1405/06/02 - 16:26:10

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل خبر داد:

افتتاح ۵۱ طرح کشاورزی اردبیل

افتتاح ۵۱ طرح کشاورزی اردبیل

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل از بهره‌برداری ۵۱ طرح کشاورزی همزمان با هفته دولت ۱۴۰۵ خبر داد و گفت: برای اجرای این طرح‌ها بیش از ۱۳ هزار میلیارد ریال اعتبار هزینه شده است.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «سبلان ما»، علی‌حسین  احدی عالی بعدازظهر امروز از بهره‌برداری و افتتاح ۵۱ طرح در زیربخش‌های مختلف کشاورزی استان همزمان با هفته دولت سال ۱۴۰۵ خبر داد و اظهار کرد: برای اجرای این طرح‌ها بیش از ۱۳ هزار میلیارد ریال اعتبار هزینه شده است.

وی افزود: این طرح‌ها با هدف توسعه زیرساخت‌های بخش کشاورزی، افزایش بهره‌وری، تقویت تولید، تکمیل زنجیره‌های ارزش و ایجاد فرصت‌های شغلی در مناطق مختلف استان به بهره‌برداری می‌رسند.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل با اشاره به اشتغال‌زایی این طرح‌ها گفت: با بهره‌برداری از ۵۱ طرح، زمینه اشتغال ۲ هزار و ۷۵۰ نفر فراهم می‌شود که یک هزار و ۹۸ نفر از آنان به‌صورت مستقیم و یک هزار و ۶۵۲ نفر نیز به‌صورت غیرمستقیم مشغول به کار خواهند شد.

وی با تأکید بر اهمیت مدیریت منابع آب و توسعه زیرساخت‌های آبیاری اظهار کرد: ۱۴ طرح در حوزه آب و خاک همزمان با هفته دولت به بهره‌برداری می‌رسد.

احدی عالی افزود: این طرح‌ها شامل احداث، تکمیل و بهسازی کانال‌های آبرسانی، احداث چاه‌های آبیاری، اجرای سامانه‌های نوین و تحت فشار آبیاری، احداث بندهای خاکی، بهسازی قنوات و سایر طرح‌های مرتبط با مدیریت و بهره‌وری منابع آب و خاک است.

وی ادامه داد: در بخش شیلات نیز ۱۲ طرح در زمینه پرورش ماهیان سردابی و همچنین انجماد و بسته‌بندی آبزیان به بهره‌برداری خواهد رسید.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل توسعه ظرفیت‌های تولید و فرآوری آبزیان را از محورهای مهم بخش کشاورزی استان دانست و گفت: تکمیل زنجیره تولید، فرآوری و عرضه محصولات شیلاتی می‌تواند در افزایش ارزش افزوده و ایجاد اشتغال در این بخش نقش مؤثری داشته باشد.

وی همچنین از افتتاح پنج طرح در حوزه صنایع کشاورزی خبر داد و افزود: این طرح‌ها در زمینه تولید فرآورده‌های لبنی، احداث سردخانه بالای صفر، تولید خوراک دام و طیور و فرآوری، انجماد و بسته‌بندی آبزیان اجرا شده‌اند.

احدی‌عالی با اشاره به برنامه‌های توسعه کشت‌های گلخانه‌ای در استان اظهار کرد: چهار طرح در حوزه شهرک‌های کشاورزی شامل گلخانه‌های تولید سبزی و صیفی و دیگر طرح‌های گلخانه‌ای افتتاح می‌شود.

وی افزود: در حوزه باغبانی و گلخانه نیز دو طرح شامل احداث باغ پسته ماهان به مساحت ۴۰۰ هکتار در شهرستان بیله‌سوار و افتتاح یک واحد گلخانه‌ای در شهرستان مشگین‌شهر به بهره‌برداری می‌رسد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل از افتتاح دو واحد پرورش مرغ گوشتی در بخش دام و طیور و بهره‌برداری از سه پروژه در حوزه منابع طبیعی و آبخیزداری خبر داد و گفت: این پروژه‌ها در زمینه کنترل سیلاب و رسوب، مدیریت روان‌آب‌ها و حفاظت از منابع طبیعی اجرا شده‌اند.

وی ادامه داد: پنج طرح در حوزه امور عشایری شامل اجرای طرح‌های آبرسانی و احداث راه‌های عشایری نیز همزمان با هفته دولت به بهره‌برداری می‌رسد.

احدی‌عالی همچنین از افتتاح چهار طرح توسط اداره تعاون روستایی خبر داد و اظهار کرد: راه‌اندازی روستابازارها با هدف تقویت شبکه توزیع محصولات، حمایت از تولیدکنندگان و تسهیل دسترسی مصرف‌کنندگان به محصولات تولیدی دنبال می‌شود.

وی در پایان خاطرنشان کرد: بهره‌برداری از این مجموعه طرح‌ها گامی مؤثر در توسعه زیرساخت‌های کشاورزی، افزایش ظرفیت‌های تولیدی، ارتقای بهره‌وری، تکمیل زنجیره تولید تا مصرف و ایجاد فرصت‌های جدید اشتغال در مناطق مختلف استان خواهد بود.


انتهای خبر/ ج

اشتراک‌گذاری

  • افتتاح ۵۱ طرح کشاورزی اردبیل

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
جهت بازسازی کلیک نمایید