سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

شنبه 21 شهریور 1405
  • گروه: فرهنگی
  • کد خبر: 76345
  • بازدید: 469
  • 1405/06/04 - 23:48:33

رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت:

رسانه‌ها دستاوردهای دفاعی کشور را تبیین کنند

رسانه‌ها دستاوردهای دفاعی کشور را تبیین کنند

رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت خواستار تبیین دقیق پیروزی‌های میدانی، عملکرد اجرایی دستگاه‌ها و ایستادگی تاریخی مردم توسط رسانه‌ها شد.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «سبلان ما»، الیاس حضرتی عصر امروز در نشست شورای اطلاع‌رسانی استان اردبیل، بر نقش حیاتی اصحاب رسانه در خنثی‌سازی جنگ روانی تأکید کرد و خواستار تبیین دقیق پیروزی‌های میدانی، عملکرد اجرایی دستگاه‌ها و ایستادگی تاریخی مردم شد.

مقابله با راهبرد ناامیدسازی در نبرد ادراکی

وی با اشاره به ابعاد تقابل رسانه‌ای جبهه مقابل تصریح کرد: امروز کشور در یک جنگ تمام‌عیار رسانه‌ای قرار دارد و دشمن تلاش می‌کند با سلب اعتماد عمومی، پیروزی‌های بزرگ میدانی و ثبات مدیریتی نظام در جریان بحران‌ها را کم‌اهمیت جلوه دهد.

رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت تأکید کرد : در این موقعیت، رسانه‌ها مسئولیت دارند با اطلاع‌رسانی صادقانه و مستمر، اقتدار دفاعی به ثبت رسیده در تاریخ کشور را برای آحاد جامعه بازگو کنند.

وی هم‌افزایی نیروهای مسلح، دولت و آحاد مردم را مؤلفه بنیادین مقاومت دانست و گفت: حضور مردم در صحنه به بدنه اجرایی انگیزه بخشید، ثبات مدیریتی دولت زمینه پشتیبانی را فراهم کرد و اقتدار نیروهای مسلح موجب تقویت روحیه عمومی شد.

حضرتی این موفقیت‌ها را حاصل هدایت‌های داهیانه رهبر معظم انقلاب برشمرد و نسبت به عبور مقتدرانه کشور از چالش‌های پیش‌رو ابراز امیدواری کرد.

وی گفت: تبیین هوشمندانه و حرفه‌ای دستاوردهای ملی در رسانه‌ها، سد محکمی در برابر سناریوهای یأس‌آفرین است. تقویت این رویکرد تحلیلی و مستند، بسترساز صیانت از سرمایه اجتماعی، افزایش انسجام مدنی و امید به آینده‌ای روشن‌تر خواهد بود.

انتهای خبر/ ش

اشتراک‌گذاری

  • رسانه‌ها دستاوردهای دفاعی کشور را تبیین کنند

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
جهت بازسازی کلیک نمایید