سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

شنبه 21 شهریور 1405
  • گروه: اجتماعی
  • کد خبر: 76380
  • بازدید: 959
  • 1405/06/07 - 13:10:28

رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان کوثر:

علت تلفات ماهی‌های سد گیوی در دست بررسی است

علت تلفات ماهی‌های سد گیوی در دست بررسی است

رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان کوثر از بررسی تلفات ماهی‌های پشت سد گیوی خبر داد و گفت: منشأ این تلفات و احتمال وجود آلودگی، بیماری یا عوامل دیگر در حال بررسی است.

یوسف رشیدی در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «سبلان ما»، اظهار داشت: در پی انتشار تصاویری از تلفات تعدادی از ماهی‌ها در پشت سد گیوی، موضوع از سوی اداره حفاظت محیط‌زیست شهرستان کوثر در حال پیگیری و بررسی است.

 
وی افزود: اطلاعات اولیه درباره تلفات ماهی‌ها در اختیار محیط‌زیست قرار گرفته و در حال بررسی هستیم که علت این تلفات ناشی از آلودگی، بیماری و یا عوامل دیگر بوده است.
 
رئیس اداره حفاظت محیط‌زیست شهرستان کوثر گفت: اولویت اصلی ما در این موضوع، شناسایی و تعیین منشأ احتمالی آلودگی است و برای رسیدن به نتیجه دقیق، منطقه باید از نظر فیزیکی و میدانی مورد بررسی قرار گیرد.
 
وی با بیان اینکه یکی از موضوعات مهم، تعیین ماهیت آلودگی احتمالی است، تصریح کرد: باید مشخص شود آلودگی احتمالی مقطعی است یا مستمر و آیا منشأ آن می‌تواند فاضلاب یا یک منبع آلاینده دائمی باشد.
 
 رشیدی ادامه داد: در مرحله تکمیلی، از ماهی‌های تلف‌شده نیز نمونه‌برداری خواهد شد تا با انجام بررسی‌های لازم، علت تلفات مشخص و در صورت وجود آلودگی، اقدامات لازم برای جلوگیری از انتشار آن انجام شود.
 
 وی از شهروندان خواست در صورت مشاهده موارد مشکوک زیست‌محیطی، موضوع را به اداره حفاظت محیط‌زیست شهرستان اطلاع دهند و گفت: هر فردی که نسبت به محیط‌زیست حساس است، می‌تواند با اطلاع‌رسانی به‌موقع، به ما در شناسایی سریع‌تر منشأ آلودگی و جلوگیری از گسترش احتمالی آن کمک کند.
 
 انتهای خبر/ م

اشتراک‌گذاری

  • علت تلفات ماهی‌های سد گیوی در دست بررسی است

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
جهت بازسازی کلیک نمایید