سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

یک‌شنبه 2 شهریور 1404
  • کد خبر: 7719
  • بازدید: 1,095
  • 1393/04/28 - 17:15:58

همزمان با بیست و یکمین روز از ماه مبارک رمضان؛

اصلاندوز در سوگ علی (ع) گریست

همزمان با بیست و یکمین روز از ماه مبارک رمضان مراسم سوگواری شهادت حضرت علی (ع) در اصلاندوز برگزار شد.

به گزارش سبلانه به نقل از  ارس تبار ، آیین عزاداری مردم ولایتمدار اصلاندوز در سوگ اول شهید محراب عبادت ظهر امروز با زمزمه های ذکر علی گویان در مسجد جامع اصلاندوز برگزار شد.

محفل ذکر مصیبت در رثای مظلومیت مولای متقیان و پدر ایتام و تهیدستان با دریایی از حزن و رودی از اشک که از دیشب تا سحر ادامه داشت و راز و نیاز محبان عصمت و طهارت (ع) مشحون از یاد خدا و عطر محبت علی (ع) بود و این مراسم حزن انگیز ظهر امروز ادامه داشت. 

اینک مردم اصلاندوز در سوگ خورشید عدالت سیاهپوش و عزادارند و در روز شهادت این امام همام، اشک ماتم ریختند. 

"سیامک اصلانکش" یکی از مداحان اهل بیت عصمت و طهارت (ع) در سوگ شهادت اولین امام شیعیان مداحی کرده و حاضران مراسم نیز به سینه زنی و عزاداری پرداختند.

شهر اصلاندوز در 200 کیلومتری شمال استان اردبیل واقع شده و هم مرز  کشور جمهوری آذربایجان است.

 

انتهای پیام/

اشتراک‌گذاری

  • اصلاندوز در سوگ علی (ع) گریست

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
چهارده به‌اضافه هفت