سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

چهارشنبه 29 مرداد 1404
  • کد خبر: 8231
  • بازدید: 2,022
  • 1393/05/10 - 14:30:23

اولين جراحی قلب در پارس آباد باموفقیت انجام شد

سبلانه: اولين عمل جراحی "توراکوتومی" با موفقیت در بیمارستان امام خميني(ره) پارس آباد بر روی جوان 20 ساله انجام شد.

به گزارش سبلانه به نقل آران مغان، دكتر ضیاء دادگر جراح عمومی و پزشک معالج اين بيمار در اين رابطه اظهار داشت: در پی وقوع حادثه برای جوان 20 ساله در پارس‌آباد، عمل جراحی توراکوتومی به منظور ترمیم جراحت و پارگی قلب این جوان بیمار 20 ساله که از ناحیه قلب با چاقو پاره شده بود با موفقیت در بیمارستان امام خمینی(ره) شهرستان پارس‌آباد انجام شد.

 

وی به موفقیت‌آمیز بودن این عمل جراحی اشاره کرد و افزود: علیرغم نبود امکانات، تشخیص سریع تامپوناد قلبی، با تلاش و حضور به موقع تیم پزشکی و درمان دقیق سبب شد این عمل توراکوتومی جراحی قلب که با ریسک بالایی همراه بود با موفقیت صورت گیرد.

 

دكتر دادگر که در گذشته دو عمل توراکوتومی نیز برای ترمیم پارگی ریه در این بیمارستان برای بیماران انجام داده است، اضافه کرد: این اولین‌بار است که عمل جراحی برای ترمیم پارگی قلب که به دلیل برخورد شدید چاقو از ناحیه سینه صورت گرفته در این منطقه با موفقیت انجام شده است.

 

این جراح با بيان اينكه در صورت تعلل در عمل جراحی و اعزام به مرکز استان به قطع يقين این بیمار جان خود را از دست می‌داد، تصريح كرد: پس از عمل جراحی موفقيت آميز، تا دو روز آینده این جوان 20 ساله از بیمارستان پارس‌آباد مرخص مي شود.

 

به گزارش آران مغان، دكتر ضياء دادگر پيش از نيز در يك عمل جراحی نادر، با پیوند ران در بیمارستان امام خمینی (ره) پارس‌آباد جوان 20 ساله اي را از قطع پا نجات داده بود.

انتهای پیام/

اشتراک‌گذاری

  • اولين جراحی قلب در پارس آباد باموفقیت انجام شد

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
هیجده منهای نه