سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

یک‌شنبه 2 شهریور 1404
  • کد خبر: 9181
  • بازدید: 290
  • 1393/06/03 - 16:13:56

همزمان با دومین روز از هفته دولت صورت گرفت

بهره‌مندی دو روستای بخش انگوت گرمی از نعمت گاز

پروژه گازرسانی به دو روستا، پاسگاه محیط‌بانی و آسفالت راه روستایی در بخش انگوت شهرستان گرمی به بهره‌برداری رسید.

به گزارش سبلانه به نقل از سیفار، همزمان با دومین روز از هفته دولت، پروژه گازرسانی به دو روستای کوراماللو و اوچ‌بلاغ، پاسگاه محیط‌بانی روستای قره آغاج سفلی و فاز اول آسفالت راه روستایی آقامحمدبیگلو به بهره‌برداری رسید.

محمودعلایی، فرماندار گرمی در جریان افتتاح پروژه‌های عمرانی بخش انگوت با گرامی‌داشت یاد و خاطره شهدای دولت، خدمت به مردم را بزرگ‌ترین رسالت دولتمردان دانست.

وی افزود: سد عمارت بخش انگوت که به عنوان بزرگ‌ترین پروژه آبی خاکی شمال‌غرب کشور از ردیف اعتبارات پروژه‌های مرزی بهره‌مند شده در آینده تحول بزرگی در انگوت و گرمی ایجاد خواهد کرد.

جهانبخش فیروزی، بخشدار انگوت نیز در این مراسم اظهار کرد: گازرسانی به دو روستای کوراماللو و اوچ‌بلاغ با اعتباری بالغ بر 6 میلیارد ریال انجام یافته با بهره‌برداری از این پروژه 185 خانوار روستایی از نعمت گاز بهره‌مند شدند.

وی افزود: ساختمان پاسگاه محیط‌بانی قره‌آغاج با هزینه 350 میلیون ریال در طول 20 روز با همت اهالی ساخته شد و با توجه به نیاز منطقه به مرکز محیط‌بانی به بهره‌برداری رسید.

فیروزی ادامه داد: برای اجرای فاز اول آسفالت راه روستایی آقامحمدبیگلو به کدخدالو نیز 6 میلیارد ریال هزینه شده است.

بخشدار انگوت از افتتاح مدرسه پنج کلاسه روستای قره‌آغاج و رونمایی از تندیس شهید مرحمت بالازاده با حضور استاندار در روز چهارشنبه همزمان با هفته دولت خبر داد.

این مسئول ادامه داد: مشابه این تندیس که هزینه آن توسط یکی از خیرین منطقه تقبل شده بود، برای نصب در شهر گرمی در هفته‌های آتی آماده‌سازی می‌شود.

اشتراک‌گذاری

  • بهره‌مندی دو روستای بخش انگوت گرمی از نعمت گاز

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
بیست‌ونه منهای شش