سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

چهارشنبه 29 مرداد 1404
  • کد خبر: 9815
  • بازدید: 1,241
  • 1393/07/06 - 21:49:57

تنها راه بهبود روایط ایران و آمریکا

یکی از مشاوران کاخ سفید در سخنانی دو پهلو بهبود احتمالی روابط واشنگتن با تهران را منوط به حذف مسیرهای احتمالی در ساخت بمب هسته‌ای دانست.

به گزارش سبلانه به نقل از فکارنیوز، وبگاه خبری روزنامه «تایمز اسرائیل»، «فیلیپ گوردن»، مشاور خاورمیانه کاخ سفید در مراسمی به مناسبت تماس تلفنی تاریخی «باراک اوباما» با «حسن روحانی»، همتای ایرانی خود گفت:« ایران و آمریکا شرایط بالقوه روابط تجاری با همدیگر را دارند.»

وی در زمینه رابطه تهران و واشنگتن گفت که روابط جدید بین این ۲ کشور فرایندی چند نسلی خواهد بود.

وی تاکید کرد که تماس بین دولت‌های ایران و آمریکا در آینده مبدل به امری بدیهی خواهد شد.

مشاور کاخ سفید در ادامه سخنان خود مدعی شد که کاخ سفید مسائل مربوط به حقوق بشر در ایران و شهروندان آمریکایی زندانی در این کشور را رصد می‌کند.

گوردن در ادامه سخنان خود اعمال تحریم‌های جدید آمریکا بر ایران را نوعی مداخله در کار دولت این کشور در حصول توافق با ایران نامید.

وی همچنین اظهار داشت که آمریکا نیاز به توافقی دارد که در تمامی مسیر های منتهی به ساخت جنگ افزار هسته‌ای و غنی سازی پلوتونیوم و اورانیوم از بین برود.

اشتراک‌گذاری

  • تنها راه بهبود روایط ایران و آمریکا

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
بیست‌وشش منهای سه